2777
2789
عنوان

هشت ماهه حاملم شوهرم مسخرم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 102 پست
وایییییییییییی مردم از خنده🤣🤣🤣🤣

به خدا ادم انگشت به دهن می مونه توی این نی نی سایت 😁

بعضیا کجا واقعا شعور و فرهنگ و تربیتو یاد گرفتن .ما هم حامله شدیم چاق هم شدیم سر به سرمون هم میذاشتن ولی در این حد بیشعوری نوبره واقعا 😐

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب بلوغ فکری نرسیده ازدواج کرده بچه دار شده اینجور مردارو فقط باید ....

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
مچ پا که به بارداری ربطی نداره حامله هم میشید یکم رعایت کنید بهداشت و زیبایی رو

یکی حامله شو ببین حال داری از جات بلند بشی به خودت رسیدن که هیچ اونم ماه هشتم که نفس کشیدنم سخته

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

واااای. چه موجود انگلی. ببخشیدا. اینجاست که میگم کاااش تناسخ وجود داشت شوهرت تو زندگی بعدیش ی زن هندی بود توی ی روستای دور که هر سال مجبور بود بچه بزاد که شوهرش ببره بفروشه. میدونی چقدر برای این جور وقتا جوابه. 

بگو خداروشکر برامن موقتیه و بعده زایمان درس میشم تو فکری بحال خودت بکن که تا اخر عمرت ظاهرت اینجوری داغون میمونه

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
سیاهی مچ پا عزیزم

مچ پا سیاه نمیشه سینه ها و بیکینی سیاه میشه

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

کامنت های همین تاپیک و بده بخونه تا بفهمه سطح شعورش چقدر پایینه و باعث تعجب این همه آدم‌شده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یبار باردار بودم، رفته بودم بخش زایمان برای معاینه یه خانمه رو داشتن آماده می‌کردند واسه سزارین ۳۰۰ک ...

چه جوجوی جگری هم بوده 😅😅آخه جوجو 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من بینیم انقد بزرگ شده بود رنگ پوست بینیمم قرمز شده بود. دور گردنم هاله دورسینم سیاه شده بود شکمم هم پر ترکه  تاروی مثانم الان جاش مونده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

چون بی ادب مثل خودش بی ادب باش 

یه بار حسابی بهش ب. رینی دیگه گ.وه نمیخوره.بی لیاقت میمون پلشت.یه بار که خواست دهن باز کنه جد و آباد و مادر و خواهر و تمام کس و کارش بیار جلو چشمش از اون به بعد میاد هر روز دست و پات هم میبوسه.👊🏻💪🏻 

برق نیستاااا اعصاب ندارممممم

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810