2777
2789
عنوان

بندناف روانی درست نکنیم

8616 بازدید | 54 پست

تا حالا اصطلاح بند ناف روانی رو شنیده بودین؟ وقتی یه مادر اونقدر وابستگی بین خودش و فرزندش ایجاد میکنه که استقلال و قدرت تصمیم گیری رو ازش میگیره میشه بندناف روانی.

توی مامانای ایرانی هم خیلی زیاده نمیدونم چرا. 

دیدین این جور آدمارو اطرافتون؟ چه مشکلاتی داشتن؟ به نظرتون بهترین کاری که مادر برای تربیت بچه ش میتونه بکنه چیه؟ 

وقتی یک ماما، مامان میشه   

تا اونجا که من دیدم این بند روانی بعده ازدواج بعضی آقایون، بین مادر و پسر حلول پیدا میکنه!!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار قوی بودن خود مادر هست ، اما خیلیا فک میکنن قوی بودن یعنی خودتو تو سختی بندازی و از همه چی محروم کنی ، مادر باید بجای فداکاری و از خودگذشتگی افراطی ، وقت شناسی و مدیریت بلد باشه ، وابسته نباشه ،کنترل احساس و هیجان بلد باشه ، برای خودش وقت بذاره ، بچه اونکاری ک مادر میگه رو انچام نمیده و یاد نمیگیره ، اونکاریو میکنه که مادر خودش انجام میده ، برای داشتن فرزند باروان سالم باید تودمون روانمون سالم باشه

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

همیشه ب خودم میگم من مالک هیچی نیستم تو این 

دنیا حتی بچه خودم 

این ک آدم بتونه حس مالکیت رو از بین ببره زندگی 

قشنگ تر میشه

بعضی پدر مادر ها بخاطر حس مالکیت بجای بچه تصمیم 

میگیرن زندگی میکنن ب جاش و در نهایت نابودش میکنن

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

میگی چیکار کنیم حالا درست شده رفته دیگه الان پسره ۱۸ساله من از کنار من  تکون نمی خوره مثل چی چسبیده بهم هر چی میگم برو کاری میگه نه البته ربطی نداره تنبلی من قکز میکنم باعث این رفتارا میشه از بس که همه چی راحت به دست آوردن تن به زحمت نمیدن وگرنه مادرهای ایرانی جز غر زدن چیزی ندارن حاضرن غر هم بشنون ولی تن به کار ندن

میگی چیکار کنیم حالا درست شده رفته دیگه الان پسره ۱۸ساله من از کنار من تکون نمی خوره مثل چی چسبیده ...

البته این که شما گفتی یکم فرق داره با بند ناف روانی، مسئولیت دادن از سن پایین تر بچه رو مسئولیت پذیر تر بار میاره. البته که بچه های الانم خیلی با قدیم فرق دارن.

وقتی یک ماما، مامان میشه   
بله دقیقا وقتی میخواد مستقل بشه تازه مشکلات شروع میشه.

به خدا. شوهر خودم از بچگیاش تعریف کرده نوجوونی و جوونی و... که به قول خودش حسابش نمیکردن فقط وقتی شاغل شد و صاحب درآمد تحویلش گرفتن. الآنم خودم دارم میبینم با من که ازدواج کرده شدم هووی مادرش و خواهراش. تقریبا هر روز به بهانه های مختلف قهر میکنه میره پیش مادرش. خسته ام کرده بههیچ عنوان هم شرایط طلاق رو ندارم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

چرا تا اینجور مثلال ها زده میشه همه یاد آقایون میفتن بخدا که من خیلی خانومایی رو دیدم که بعد ازدواجشونم طبق میل مادرشون رفتار میکنن و توقع دارن شوهرشونم مطیع مادرزنشون باشه اگر آقایون بی اراده و بچه ننه وجود دارن بخدا خانومای بچه ننه و بی اراده هم هستن انصاف داشته باشیم 

چرا تا اینجور مثلال ها زده میشه همه یاد آقایون میفتن بخدا که من خیلی خانومایی رو دیدم که بعد ازدواجش ...

بله خیلی هم زیادن، خانمایی که نمی تونن حتی از پس کارای کوچیکی توی خونه بر بیان و منتظر مامانشون هستن.

وقتی یک ماما، مامان میشه   

متاسفانه متاسفانه شوهرم، شوهر عمه ام، شوهر دختر عمو ام وابستگی شدید به مادرشون دارن 

عمه ام رفته بود پیش مشاور گفته بود وقتی یکی 40 سالش باشه و هنوزم به مادرش وابسته باشه دیگه کاری نمیشه کرد سعی کنید باهاشون راه بیاین 

متاسفانه متاسفانه شوهرم، شوهر عمه ام، شوهر دختر عمو ام وابستگی شدید به مادرشون دارن عمه ام رفته بود ...

شاید صد در صد نشه ولی به مرور میشه که بهتر بشه.

وقتی یک ماما، مامان میشه   

حتما خیلیا چه زن چه مرد با این ویژگی ها اطرافمون دیده باشیم اما الان مهم اینه که آگاهانه بچه هایی تربیت کنیم که مستقل باشن و بتونن راحت تر زندگی کنن چون ما مالک اونا نیستیم.

وقتی یک ماما، مامان میشه