2777
2789
عنوان

ی چی بگید علائم بارداری کم بشه مردم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 63 پست
بچه اولمم تکون میخورد هیچ کس باور نمیکرد تا رفتم سونو دکتر خندش گرفت گفت کاش ی لحظه نفس نکشی ببینم ...

ماشاالله من از ۲۰ هفته تازه یه کم تکون خورد از ۲۵ به بعد تکونای محکم شروع شد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای خواهر گفتی بخدا هخخخ ایشالله همگی بسلامت ردش کنیم من ک جون ندارم

انشالله عزیزم 

انشالله که سالم و سلامت بیاد بغلت و نامدار و خوشبخت باشه فرزندت 

میگذره این روزا بعد از به دنیا آمدنش اصلا یادت نمیاد دیگه این سختی ها....

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
ماشاالله من از ۲۰ هفته تازه یه کم تکون خورد از ۲۵ به بعد تکونای محکم شروع شد

الان بچم ک دنیا اومده خیلی اروم متین فقط نمیدونم تو شکم من چ مشکلی دارن تو ماه های بالا ترم ضربه نمیزد فقط خیلی تکون میخورد 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سر بچه اولم بخاطر تهوع و استفراغ شدید هر دو روز در میون سرم میزدم تا ماه چهارم بعد هر روز صبح ناشنا پنتوپرازول میخوردم اگه هم حس میکردم اسید معده ام میاد بالا شربت آلومینیوم ام جی دوقاشق میخوردم بهتر میشدم 

سر دومی زیاد اذیت نشدم ولی همش انقباض دارم خدا رحم کنه مردم از درد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روزی به هدف هام میرسم ☺💫
هنوز قاطعیت نگفت بهم اما گفت احتمال پسر بچه اولم پسر

آخه من خیلی دیدم وقتی علائم متفاوت باشن جنسیت ها یکی هستن برا این پرسیدم چون خودم کنجکاوم بدونم نی نیم چیع 

خدا حفظ شون کنه 🌷🌷

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
من سر بچه اولم بخاطر تهوع و استفراغ شدید هر دو روز در میون سرم میزدم تا ماه چهارم بعد هر روز صبح ناش ...

هخخخ خواهر تو. شکم یه جور دنیام که میان شکل دیگه اذیتاشون میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه من خیلی دیدم وقتی علائم متفاوت باشن جنسیت ها یکی هستن برا این پرسیدم چون خودم کنجکاوم بدونم نی ن ...

شوهرم بسیاااااااااار گرم مزاج شدید هرکس میفهمه باردارم میگن پسر خودم شک داشتم خب سونو احتمال پسر داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هخخخ خواهر تو. شکم یه جور دنیام که میان شکل دیگه اذیتاشون میکنن

اره بخدا تا توی شکم هستن میگیم کی میشه تموم به وقتی به دنا میان میگیم کا همون تو میموندی😄😄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روزی به هدف هام میرسم ☺💫
2810