2777
2789

از سر درد دل درد نفخ شکم وای وای حالت تهوع بویای دور از جون مثل سگ خسته شدم تمام تنم درد میکنهههههه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچ کاری نمیتونی بکنی جز تحمل اولش اینجوری اخرش هم مثل من اینجوری پادرد،لگن درد واژن درد،فقط لحظه شماری میکنم😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بابت همه چیز🙏

من دوغ می‌خوردم حالت تهوع قطع میشد 

نون رو داخل فر گرم میکردم رو به خشک رفتن بره اونم حالت تهوع رو قطع میکرد

دوش گرفتنم خوب بود 

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک حالت تهوع و استفراغ شدید داشتم هیچی روم اثرنداشت حتی الآنم گاهی میاد سراغم فقط باید تحمل کنی🥲

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۲/۱آزمایشم مثبت شد🥰۱۴۰۳/۲/۱۷صدای قلبتو شنیدم نینی جونم♥️😘خدایا خودت نگهدارنینیم باش صحیح و سلامت بزارش تو بغلم شکرت😍

وقتی دوش می‌گرفتم تا چند ساعت علائم من قطع میشد

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
هیچ کاری نمیتونی بکنی جز تحمل اولش اینجوری اخرش هم مثل من اینجوری پادرد،لگن درد واژن درد،فقط لحظه شم ...

بارداری اول راحتر خاهر حالا با دردا میشه ساخت میدونی جالبیش کجاس بچه من روزا تو شکمم خاب وای شب که میشه دختر چیکار ب روزم میاره مثل کرم شروع میکنه به تکون خوردن و حالت تهوع و تا صبح باید بشینم تا بچه اذیتاش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ک حالت تهوع و استفراغ شدید داشتم هیچی روم اثرنداشت حتی الآنم گاهی میاد سراغم فقط باید تحمل کنی🥲

من تموم گلوم زخمه انگار راه تنفس ندارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بارداری اول راحتر خاهر حالا با دردا میشه ساخت میدونی جالبیش کجاس بچه من روزا تو شکمم خاب وای شب که م ...

من بچه دوم هست،مگه چند ماه هستی؟به این زودی انقدر تکون میخوره؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
هیچ کاری نمیتونی بکنی جز تحمل اولش اینجوری اخرش هم مثل من اینجوری پادرد،لگن درد واژن درد،فقط لحظه شم ...

کمر درد که من از زایمان اولم باهام مونده دیگه عادت کردم بهش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره واقعا خوب فقط من سر دردم بیشتر میشه حدی که گردنم تحمل سرم نداره

پیشیونیت رو ماساژ بده اینم تاثیر داره  

راستی زیاد زیر دوش آب نمون من خشکی پوست گرفتم خیلی اذیت شدم

من بچه دوم هست،مگه چند ماه هستی؟به این زودی انقدر تکون میخوره؟؟

بچه اولمم تکون میخورد هیچ کس  باور نمیکرد تا رفتم سونو دکتر خندش گرفت گفت کاش ی لحظه نفس نکشی ببینم اروم میگیره کارم بکنم 14هفتم دستم که میزارم حالت شنا کردنش میفهمم ضربه نمیزنه مثل موجود کرم میخزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیشیونیت رو ماساژ بده اینم تاثیر داره راستی زیاد زیر دوش آب نمون من خشکی پوست گرفتم خیلی اذیت شدم

وای خواهر گفتی بخدا هخخخ ایشالله همگی بسلامت ردش کنیم من ک جون ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810