2777
2789

سلام این اولین تایپیک من اینجاست 

من امسال کنکور دارم اما میخوام بورسیه بگیرم واسه خارج کشور اما الان خانوادم مخالفن و میگن کنکور ایران رو بدم منم قصدم اینه کنکور ایران رو بدم اگه قبول شدم تو دانشگاه بورسیه بگیرم 

بنظرتون میشه یا کسی رو سراغ ندارید که بعد از چند ترم دانشگاه بورسیه گرفته باشه چجوری میشه تو دانشگاه مقصد بورسیه گرفت که مجبور نباشیم دوباره اون ترم های اولیه رک  که پاس کردیم رو رو تو خارج کشور بخونیم 

چون اگه تا ارشد بمونم خیلی طول میکشه 

ممنون میشم راهنمایی کنید♡

شما حتی حداقل اطلاع در مورد درس خووندن در کشورهای دیگه رو نداری، اول لیسانستون تو ایران بگیرین، برای مقاطع بالاتر در خارج از کشور دنبال فاند و تحصیل رایگان باشین.

رشته های تحصیلی هم برین که راحتتر در خارج از ایران بتونین پذیرش بگیرین.

شما حتی حداقل اطلاع در مورد درس خووندن در کشورهای دیگه رو نداری، اول لیسانستون تو ایران بگیرین، برای ...

من چون بیشتر درگیر کنکور ایرانم کمتر راجب بورسیه تحقیق میکنم اما توی مقاله خوندم میگفت از چند ترم اول دانشگاه میشه ولی باید معدل سازی بشه منم نمیدونم معدل سازی چطوریه و از ترم چند میشه

ممنون بابت پاسخگوییتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما حتی حداقل اطلاع در مورد درس خووندن در کشورهای دیگه رو نداری، اول لیسانستون تو ایران بگیرین، برای ...

خب اومده اطلاعات بگیره 

خودتم همچین اطلاعاتی ندادی ، چیزی گفتی همه بلدن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

دانشگاه مقصد باید اعتبار دانشگاه ایران رو تایید کنه 

تا معادل سازی انجام بشه 

برای بورسیه و ... خیلی به دانشگاه توجه نمیکنن ، معدل خیلی مهمه ، مقاله مهمه و‌زبان 

مثلا استادم میگفت راحت با طراحی یه مدار میتونی پذیرش بگیری اما رایگان نه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
خب اومده اطلاعات بگیره خودتم همچین اطلاعاتی ندادی ، چیزی گفتی همه بلدن

اره، گفتم اگه بشه دیگه ۴ سال ارشد رو نخوندم حداقل یک یا دوسال بخونم بعد برم ادامشو جای دیگه چون تا اونموقع دیگه موافقت خانوادمو میگیرم الان سنم کمه نگرانن اگرم نمیشه تا همون کارشناسی رو اول بگیرم

دانشگاه مقصد باید اعتبار دانشگاه ایران رو تایید کنه تا معادل سازی انجام بشه برای بورسیه و ... خیلی ب ...

منم شنیدم راجب مقاله میگفتن اما من نمیدونم‌چجور مقاله ای میخوان🤦‍♀️

برای پزشکی به نظرتون چه مقاله هایی باید ارائه بدی که خوب و کافی باشه؟

و اینکه رایگان نه یعنی اونطوری بورسیه رو نمیتونم‌بگیرم؟

منم شنیدم راجب مقاله میگفتن اما من نمیدونم‌چجور مقاله ای میخوان🤦‍♀️برای پزشکی به نظرتون چه مقاله ها ...

پزشکی که چون دکتری هست باید جز نوابغ باشی برات دعوت نامه بفرستن ، در غیر این صورت هزینه با خودته

برادرزاده ی من الان داره استانبول دندون‌ میخونه با  هزینه ی خودش هر سال هزینش یک‌ میلیارده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
پزشکی که چون دکتری هست باید جز نوابغ باشی برات دعوت نامه بفرستن ، در غیر این صورت هزینه با خودتهبراد ...

انشالا موفق بشن 

ممنون برای پاسخ گوییتون💙

من هدفم بیشتر روی بورسیه اس پس اگه نشه همون تا ارشد میمونم