2777
2789
عنوان

کسی از اون کاربر که شوهرش باخودش به حموم روزنانه میبرد خبر داره

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 44 پست
ما هم روزی از اون حمومها خواهیم داشت😍ولی تاپیک نزنن بگن با چی رفت حموم😂😂از آشناها داریم دکوراسیون ...

هییییی شمارو نمیدونم من همیشع تصور میکنم تو بیمارستان اشباه افتادم پدرمادر واقعیم با پورشه میان منو ببرن🥲🥲🥲وبسیار پولدارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناموساا

اره عجیب نیست حتی خوراکیم میبرن بخصوص اونا که وان دارن. فیلمم حتی میبینن یا موزیک و شمع روشن میکنن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اون مال بچهای بالاشهرو خارجیاس نه ماها🥲🥲🥲

دیگه ی حمام این حرفا رو نداده لگن بزرگ میگیریم مدل وانی هم اومده میریم توش 🤣

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
ولی من برعکس گاهی دو ساعت میمونم مخصوصا وقتی شیو میکنم😑🤣

هر روز میرم تو تابستون  تازه وقتی میرم بیرون دوبار در روز هم میرم 

ولی خب نهایت ده دقیقه

اره شیو‌ ک قضیه ش فرق میکنه

2810