2777
2789
جلو مادرشوهر سرافرازت کرده حسابی.....

اره‌ بدجور‌‌روز‌ خواستگاری با مادرشوهرم‌ صحبت کرده بود ننه شوهرم گفت پسرم وضع مالیش خوب نیست شیربها زیاده بعد بابام گفته بود فرش و اجاق گازشو‌ من میخرم بعد یه مدت گفت من گفتم فقط یه تخته فرش بعد ش کلا فرش هارو گردن نگرفت بخدا من پیر شدم سر این قضایا😐😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو فامیل شوهرم یه خانواده میشناختم، باباشون چند سال آخر عمرش رو با خوش گذرونی و سفرهای خارجی و ... گ ...

وای باور میکنی‌من راضیم همین کارارو بکنه!!!! زمین و ملک داره عااااا ولی مدل ماشینشو عوض نمیکنه خونشو تعمیر نمیکنه ب پوشش نمی‌رسه میگه چشم و هم چشمیه میگم لامصب یکی از اون ملک‌هارو بفروش با زنت برو مسافرت بخدا من ازت چیزی نمیخام‌تو سن ۶۰ سالگی مثل پسر بچه ها تو شرکت کار می‌کنه میگم بفروش بزار بانک‌ بشین پیش زنت سودش بگیرید بخورید بهتر از اینه پسر بی غیرتت بیاد همرو باهم بعد مرگت بالا بکشع

تو فامیل شوهرم یه خانواده میشناختم، باباشون چند سال آخر عمرش رو با خوش گذرونی و سفرهای خارجی و ... گ ...

پووووووووووووف. جز لعن و نفرین چیز دیگه ای نمیشه فرستادبراهمچین پدرایی. اینا از مرد بودن فقط پشمشو دارن بخدا.

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
😂😂😂بابات زیادی ساده ست

ساده نیست می‌دونی چو ن خودش نمیتونه و نمیخادددد آنچنانی تو مراسم‌و‌... هزینه کنه داره ب اینام راه یاد میده بشینی بگی من تو جهیزیه قهوه ساز خریدم بخدا داد و بیداد و .... ک ب خاطر مردم خریدی همه رو قایمکی‌خریدم بخدا.. واسه خرید نامزدم سشوار خریده بودم با ذوق آوردم نشونش دادم کلی فش کدوم ک..کشی تو خرید دامادی سشوار میخرههه برع خدش بخره گفتم رسمه آبجی هاتم  واسه دامادشون خریدن آبجی هاشم فش داد آخرش فهمیدم چندین سال پیش واسه داماد قبلیش خریداری کرده بودن😐😐😐😐

وای باور میکنی‌من راضیم همین کارارو بکنه!!!! زمین و ملک داره عااااا ولی مدل ماشینشو عوض نمیکنه خونشو ...

سخته خدا وکیلی...حالا برعکس بابای من از مال دنیا هیچی نداشت و نداره.. ولی هروقت یه پول قابل توجه دستش اومده مارو برده مسافرت😄 همه هم باهاش دعوا میکردن پس انداز کن..ولی هیچوقت مال جمع کن نبود.. 

اره‌ بدجور‌‌روز‌ خواستگاری با مادرشوهرم‌ صحبت کرده بود ننه شوهرم گفت پسرم وضع مالیش خوب نیست شیربها ...

خاصبرت بده امیدوارم پدرت سرعقل بیاد خیلی سخته بخدا دور از جون پدرشمابابای من فوت شده ولی اونم خیلی قدیمی فکر میکرد مثلا میگفت فرش جدید به چ درمون میخوره  فرشاشون لاکی بود از اون قدیمیها.  انقد عوض نکردن من فرشای خودمو دادم بهشون اونا رو انداختن

بعد جالب اینجاس این طرز فکر بابام رو بقیه اعضای خونواده هم اثرگذاشته رو مامانم یارو داداشم.خالم به داداشم گفته بود ساعت دیواریتون رو عوض کنید داداشم بهش گفته بود ول کن بابا ساعت مهم نیس ک 

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!