2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی میدونم این حرفی که بت میزنم شعاریه ولی حقیقت محض هیچ وقت هیچ وقت باطن زندگی خودت رو باظاهر زندگى ...

ممنون بابت حرفت دوست عزیز همین هم هست،،الهی که باشن خوش برکت تو خوشی اشون باشه خدا یه نظری هم به من بکنه 

ازش قطع رابطه کن ک اذیت نشی چن خط خوندمچیرای بهتر تو زندگی هس فک کنی بجای وقت تلف کردن ک فلانی چی دا ...

من از بارداری همه خوشحال میشم این دوستم کلا بچه هم نداشت همش من باهاش مقایسه میشدم  اصلا یه حالتی مثل جاری داره برای من،،، نمی دونم چرا  منو با این مقایسه می کنن  

جاری شماست؟

نه اگه جاری بود میگفتم جاریه،،، دوستم هست البته تو آرایشگاه با هم آشنا و دوست شدیم تا اینکه اون شد عروس خاله شوهر من    مدام داذم مقایسه میشم منو حساس کردن من اصلا حساس نبودم روش،، خودم هم احساس ضرر می کنم از نداشتن بچه تا این سن دیگه الان پر رنگ تر شده 

خود دوستم را به راه میگه من مادر جوانم  تفاوت سنیم کمه با بچه هام،،خوشکل و خوش اندام هم هست     همش داره اینا رو میگه تا منو می بینه البته تنها برا من نمیگه تو جمعی که مادرشوهر منو اینا هستن منم هستم میگه،  چی بگم دلم میخواست یکی بهم دلداری بده 

2810