2777
2789
عنوان

فکر میکنه من خنگم

109 بازدید | 23 پست

پارتنرم از هم اول بهم میگفت مغز فندقی یا میگفت بامغز فندقیت فکر کردی؟ولی با حالت شوخی،یا میریم بیرون میگه بگو ببینم کجاییم یعنی کدوم منطقه و محله ،چون من همه مناطق شهرو بلد نیستم فقط منطقه خودمون و مناطقی ک رفتو امد زیاد دارمو بلدم،یجوری رفتار میکنه انگار فکر میکنه من خنگم،من لیسانسم اون دیپلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتارش اصلا درست نیست حتی جایی هم عملکردت ضعیف بود یه پارتنر خوب باید همراهت باشه کمکت کنه نه اینکه مسخره‌ات کنه اعتماد به نفست رو نابود کنه بهت حس بدی بده این میشه یه پارتنر سمی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣))کلا فکر کنم پسرا خوششون میاد از این حرفا بزنن منم پسرخالم همش بهم میگه مغر فندقی میگه شما دخترا با آی‌کیو ۰/۲۵ چطوری فکر میکنید ؟😂😐💔شاید منظور خاصی از حرفش ندارع بنظرم بهش بگو خوشت نمیاد اینجوری صدات کنه یا از این حرفا بزنه 

یک جان چه بود تو صد جان منی💚🌱

رفتارش اصلا درست نیست حتی جایی هم عملکردت ضعیف بود یه پارتنر خوب باید همراهت باشه کمکت کنه نه اینکه ...

اره بخصوص اینکه بیرونیم میگه بگو کجاییم،خیلی بدم میاد ،من بلد نبودم هیچی نگفتم بعد گفت فلان جاییم دیگه اینجا فلان منطقس

چند بار اینطوری صداش کن"کله پوک دوست داشتنی من"اگه ناراحت شد،بگو"شوخی کردم"اما اگه جدی اعتراض کرد،بگو"وقتی به من میگی مغز فندقی،مگه منظور خاصی داری که الآن خودت اینطوری جدی برداشت کردی و داری اعتراض میکنی؟رفتاری که خودت دوست نداری رو با من نکن،وگرنه عینشو باهات انجام میدم"

ینی چون دیپلمه ردش میکردم؟

اره دانشگاه جزوی از شخصیتت شکل میده اون درکی ازش نداره ممکنه حتی تو ذهنش ندونسته قضاوتی راجع به دانشجوی داشته باشه هم سطح بودن خیلی خوبه خونوادت زحمت نکشیدن بفرستنت به جایی برسی بعد پس فردا بخوای با یکی بری زیر یه سقف درکی از کار کردن بیرون خانوما نداشته باشه

اره بخصوص اینکه بیرونیم میگه بگو کجاییم،خیلی بدم میاد ،من بلد نبودم هیچی نگفتم بعد گفت فلان جاییم دی ...

به نظرم باهاش جدی برخورد کن اگه بازم تکرار کرد به تموم کردنش فکر کن تو این رابطه اینجوری پیش بره عزت نفس و اعتماد به نفستو از دست میدی کلی آسیب میبینی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره دانشگاه جزوی از شخصیتت شکل میده اون درکی ازش نداره ممکنه حتی تو ذهنش ندونسته قضاوتی راجع به دانش ...

دقیقا با کار مخالف بود ولی خواهرش راضیش کرد،اینم گفت اکی ولی فقط کار تو محیط زنونه