2777
2789
عنوان

نمیدونم مهاجرت درسته یا نههههه

377 بازدید | 50 پست

من ۲۷ سالمه. 

چن وقته ک طلاق گرفتم. 

خونه پدرم هستم و خواهرمم طلاق گرفته قبلا ولی بچه داره. 

من بچه ندارم. 

قصد مهاجرت دارم ولی نمیدونم ارزش دوری از همه رو داره یا نه. 

نظر شما چیه؟ 

ن ن ن با این شرایط الان احساسیِ تصمیم تا حدودی

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              وزن فعلی:62-وزن هدف:58... میدونین آرزوم این رزوا چیه؟ اینکه یه جرعه آب بخورم. خنده داره نه؟ ولی راست میگم   چون خیلی درد داره،میترسم آب بخورم. یادتون نره چیزی که برای شما خیلی طبیعیه،میتونه آرزوی از تهِ دلِ کس دیگه ای باشه... {دیالوگ سریال یکه و تنها}  اتک غمگین ترین تراژدی  لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

ارزش دوری وقتی ندارع که همه دوست داشته باشن تو خانواده و دوست 

دارم رفته رفته تبدیل به آدمی میشوم که به فکر کردن فکر میکند.حالا فکر کردن برای من عادت شده،هدف شده! همه اش دلم میخواهد بشینم و فکر کنم.مهم نیست که دست هام به چه کاری مشغولند... "و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستگی به خودت و ارزش هات دارهفرد به فرد متفاوتهمن درگیر مسائل دوری اینا نیستم می‌دونم میتونمشما هم ب ...

خب شما به چه چیزایی فک میکید ک دوری براتون بی ارزش میشه؟ 

هر کس برای خودش یه نظر و سلیقه داره که با افراد دیگه متفاوته.من خودم مهاجرت رو دوست ندارم،چون بخوای بری یه کشور دیگه ساکنان اون کشور باهات خوب رفتار نمی‌کنند چون شهروند درجه دو محسوب میشی مثل اتباع افغان تو ایران که ایرانی ها باهاش‌ون خوب نیستند

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

چی داری که میخوای با اتکا به اون مهاجرت کنی؟؟ اول این رو باید بگی 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
2810