2777
2789

تورو خدا ی لحظه خودتون بذارید جا من راهنمایی کنید🥺

آخر هفته دارم میرم مسافرت با دوستام کمپ تو جنگله 

ادوتاشون مادراشون میارن 

سن همه مامانا مثل مامان من بالاست .

مامانم فهمیده همش منتظره من بگم توام بیا 

اما خب ممکن اذیتم بشه به هرحال دسشویی صحرایی شب تو چادر بعدا هی غر بزنه بگه خسته شدم اذیت شدم . 

یکمم ی جوریع مثلا میگه تو چرا کمتر از بقیه خوردی 😐 چرا اینجوری شد . کلا نمیتونی بفهمی رفتار بعد سفرش چیه اوقات تلخی می‌کنه یا تعریف و تشکر 

از طرفیم به جز من کسیو نداره امسالم مسافرت نرفته من هر هفته مسافرتم .خیلی دوست داره بیاد پیش دوستام و ماماناشون 

حس عذاب وجدان دارم اگر نبرمش 

میترسم با بردنشم تصمیم اشتباه گرفته باشم

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

یکی از دخترا ویس داده بود مامانتم بیار . مامانا زیاد باشم کنار هم باشند بهشون خوش بگذره

شنیده

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی بقیه دوستات میبرن شما هم مامانتو ببر تا خیالت راحت باشه نبری دلواپس میشی بیشتر عذاب وجدان ...

دقیقا اگر بریم اونجا جای خیلی قشنگی باشه دلم میمونه اینجا

اون سری رفتم مامان یکیشون بود یکم دل دل میکردم

چ برسه الان که دوست داره بیاد