2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته کاش بمیرم

32 بازدید | 6 پست

پسرم یه بیماری پوستی کوچیک گرفته شوهرم منو دلیل و باعثش میدونه برا من اخم میکنه  نمیدونه که خودم تو دلم چخبره  اگه میشه با دلای پاکتون دعا کنین زودتر خوب شه که کمتر عذاب بکشم 

همسرتون باید منطقی باشه. و با همفکری و فکر درست کار درمان بچه رو انجام بدید.... دنبال مقصر گشتن تو این شرایط درست نیست واقعا....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
همسرتون باید منطقی باشه. و با همفکری و فکر درست کار درمان بچه رو انجام بدید.... دنبال مقصر گشتن تو ا ...

بردیمش دکتر خیلی واضح گفت یه چیز شایعیه  توی پارک پیش همسن و سالاش  با دست زدن به  اسباب بازیاشون گرفته ..من که دائم در حال شستنش بودم از هرجا میاوردیمش حمومش میکردم بعد میخوابوندمش  ولی باز اینطور شد   چن روزه که کارم شده گریه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بردیمش دکتر خیلی واضح گفت یه چیز شایعیه توی پارک پیش همسن و سالاش با دست زدن به اسباب بازیاشون گر ...

گریه که درست نیست....تو مادر هستی....باید قوی باشی برای روزای سخت زندگی.....فقط تلاش کن بهترین کار ممکن رو بکنی برای زندگی ت.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
گریه که درست نیست....تو مادر هستی....باید قوی باشی برای روزای سخت زندگی.....فقط تلاش کن بهترین کار م ...

چی بگم 😔همش حس میکنم واقعا من کم گذاشتم براش که اینطور شده  داروشو مصرف میکنه میسوزه گریه میکنه جیگرم کباب میشه 

چی بگم 😔همش حس میکنم واقعا من کم گذاشتم براش که اینطور شده داروشو مصرف میکنه میسوزه گریه میکنه جیگ ...

قطعا تو مقصر نیستی.‌خودتو سرزنش نکن.این روزا میگذره