2777
2789

(در رابطه با تاپیک پر بازدید )

الهام جونم تلاشت ستودنی بود ،تاپیک بسته بود نشد پیام بذارم 

توام یکی از بهترین دوستای منی❤️ و همینطور نگین و نازنین قشنگم چقدر بیرون با شماها خوش میگذره 

پنجشنبه جمعه ام داریم میریم سفر 😎 

امیدوارم گروه دوساله مجازی که با بچه های همین سایت تشکیل دادیم هم به زودی ببینم .

فازع،الناز،سمیه،حدیث،دو خواهر و...

این خانوما با پوست استخون من عجین شدن

به سرشون سفر کنم حتما میرم میبینمشون 

شما دوست دارید کیو ببینید از این سایت؟

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
فازع ؟ منظورتون فائزه‌ست؟!

دیگه اینجوری صداش میکنم

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای خیلی خوبی دارم اینجا

دوستانی که حتی دلم برای یچه هاشون میره چه برسه به خودشون

و این دوستی ها به بهای گرون و اروم اروم به اینجا رسیده. 

دلم میخواد همه شون رو دعوت کنم خونمون. اسم نمیبرم به خودشون بارها گفته ام وافتخار میزبانی  دو تا از بهترین هاشون رو داشته ام

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ی دفه گروه زدیم خیلی هم خوب بودیم با هم ولی یکی دوتاشون ک عقده از دین داشتن گروه رو به گند کشیدن متا ...

اتفاقا تو گروه ماهم دوتامون خیلی فدای رهبرم

دوتا ضد دین ،بقیه حد وسط 

اما این چیزا مانع نیست یاد گرفتیم هرکسی می‌تونه به هرچیزی معتقد باشه 

گاهی بحث میشد اما بعدش مدارا میشد

دوستای خیلی خوبی دارم اینجادوستانی که حتی دلم برای یچه هاشون میره چه برسه به خودشونو این دوستی ها به ...

چقدر خوب 😍😍دوستیتون پایدار باشه 

و امیدوارم زودتر بتونید دور هم جمع شید

اتفاقا تو گروه ماهم دوتامون خیلی فدای رهبرمدوتا ضد دین ،بقیه حد وسط اما این چیزا مانع نیست یاد گرفتی ...

بنظر من حد وسط از همه بهتره، چون اون ضد دینا دیگه واقعا و رسما توهین میکنن و کمترین کاری ک میتونی بکنی لفت دادنه.

رفاقتتون مانا باشه عزیزم😘

من فقط یبار یه نی نی سایتی دیدم تو مترو داشت ور میرفت با نی نی سایت اقا بود

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

من چهره دو دوست گرانقدر را دیدم و خیلی ازشون یاد گرفتم 🥰

یکی دیگه همیشه دوست داشتم چهره کاربر پرپین را ببینم که عکش گذاشتن دیدم...

یکی دیگه هم دوست دارم خیلی از افرادی که به واسطه مسئله هاشون با هم صحبت کردیم را ببینم...

حس اینکه با چه چهره ای صحبت میشه خوبه 

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

من فقط یبار یه نی نی سایتی دیدم تو مترو داشت ور میرفت با نی نی سایت اقا بود

😂😂😂😂😂

شماهم ک آقایی خودت دوست میشدید

منم دو تا دوست خوب پیدا کردم

ولی متاسفانه از هم دوریم:////

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

2810