2777
2789

یه تاپیک خوندم گفتم راجبش نظرمو بگم

اره واقعا اکثر دخترایی که تو رابطه عاطفی ان و کلی هدیه و گل و...میگیرن دلیلش اینه ک با طرف رابطه جنسی دارن

یکی و میشناسم همینجوریه هر دفعه هم منو میبینه میگه تو دیونه ای هی عکس از کادو ها و گلاش نشونم میده پز میده دوست پسرم برام خرج میکنه تو چرا با کسی نیستی

ولی یه واقعیتی هست درسته هرکی اختیار زندگیشو داره اما دخترای این مدلی با دختری که تن به همچین رابطه هایی نمیده یکی نیستن همونجور که پسرایی که هر دفعه با یکی ان لیاقتشون همون دوست دختراشونه

آخر سر همه ازدواج میکنن اما بین اون دختر یا پسری که هرزه نبودن با اونایی که کل شهر میشناسنشون خیلی فرق هست

کاربری دوستم فعلا دست منه________این زندگیِ نه بهشت!مجبور نیستی بی نقص باشی

من شخصا دوست ندارم بعدا تو چشمای شوهرم نگاه کردم یاد یکی دیگه بیوفتم و از صد نفر خاطره داشته باشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

👌👌

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

عقیده شما هم اشتباهه 

پسری که برای دختر خرج میکنه حتما در ازاش قرار نیست چیزی بگیره 

بعضیا سر سفره پدر و مادر بزرگ شدن 

چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

میدونی چیه! 

اتفاقا همین دختزا اخرش ی شوهر خوب میاد سر راهشون! 

و کسایی مث منو شما ی شوهر هرزه و هول نصیبمون میشه 

اگه بازم امضامو پاک نمیکنین بگم این کاربری دست دو نفره ک وقتایی ک نمیخوان با کاربریه خودشون تاپیک بزنن راهنمایی بگیرن داخل این کاربری تاپیک میزنن ❤❤❤❤چرا همش پاک میشه اه 
عقیده شما هم اشتباهه پسری که برای دختر خرج میکنه حتما در ازاش قرار نیست چیزی بگیره بعضیا سر سفره پدر ...

ولی متاسفانه متاسفانه تعداد اون پسراییی ک ناموس سرشون میشه شاید انگشت شمار باشن 

اگه بازم امضامو پاک نمیکنین بگم این کاربری دست دو نفره ک وقتایی ک نمیخوان با کاربریه خودشون تاپیک بزنن راهنمایی بگیرن داخل این کاربری تاپیک میزنن ❤❤❤❤چرا همش پاک میشه اه 
عقیده شما هم اشتباهه پسری که برای دختر خرج میکنه حتما در ازاش قرار نیست چیزی بگیره بعضیا سر سفره پدر ...

درسته اون پسر پسر خوبیه و لیاقتش یه دختر خوبه

اما دختری که گفتم خودش گفت رابطه دارن...

درسته🤌یکی بود باهاش ی مدت تو رابطه بودم اون اولا میگفت رابطه جنسی برای بعد ازدواجهولی بعد از یک ماه ...

متاسفانه اکثرا اینجورن

میگفتی خب برو با یه هرزه دوست شو ولی بدون خودتم فرقی باهاش نداری،چقدر بیشعور و پررو بوده

میدونی چیه! اتفاقا همین دختزا اخرش ی شوهر خوب میاد سر راهشون! و کسایی مث منو شما ی شوهر هرزه و هول ن ...

حالا اینجوری نگو خدانکنه😂

کاش هرکسی شبیه خودش سر راهش قرار بگیره

2809