2777
2789
عنوان

با نامزد خسیس چطوری برخورد کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 52 پست

تو دوماه ۷مبلیون داده دندوناتو درست کرده.

بیرونم میرین شام و... میبره..

پس خسیس نیست..

دوماه زوده .

کم کم خواسته هاتو بگو

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این اشتباهه ک فک کنی اگه پول بده ناراحت میشه وظیفشه و باید بده هر  وقت پول نیاز داری یا خرید داری صراحتا بهش بگو پول بزن ب کارتم اگه همینطوری ادامه بدی تو خونه خودتم باید همینجوری قانع باشی و وظیفت میشه از همین الان تکلیف این قضیه رو روشن کن

شوهر منم بهم پول نمیداداز خساستش نبود. داشته پول جمع میکرده بتونه خرج عروسی و تالار و خونه و طلا و خ ...

خب یه بار 500 بزنه واسه آرایشگاه چی میشه مگه 

خیلی روراست ومحترمانه بگومثلادفعه بعدکه خواستی بری آرایشگاه بگودارم میرم آرایشگاه مثلاانقدپول برام ب ...

خب بار اول گفتم نمیخوام ولی دفعه بعد میگیرم دیگه این بار باید خودش بده ولی نداد باید ازش بخوام مستقیم چون اینطوری پیش بره بعدا هم نمیده 

تا نامزدی‌ بهم بزن‌پشیمون‌ میشی مطمئنمهمجا‌ میگن از ادم خسیس دوری کنین‌ چطوری تا الان موندیبا ادم خس ...

آخه عقد کردم چطوری جدا بشم من ازدواج دوممه 

یعنی اینقدر اوضاع خرابه یعنی همه نامزدا پول میدن ماهیانه ؟

آخه نامزد من واسه همه دست و دلبازه به من خسیس 

عزیزم شما هنوز ازدواج نکردی اونم باید یه پولی جمع کنه که بتونه عروسی بگیره همسرمن هم تودوران عقد ماهیانه چیزی نمیداد یعنی خانوادم خودشون بیشتر برام خرید میکردن میگفتن هرموقع رفتی خونه شوهر اون موقع ازش پول بگیر

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست