2777
2789
عنوان

با نامزد خسیس چطوری برخورد کنم

595 بازدید | 52 پست

سلام من دو ماهه عقد کردم دو ماهم قبلش آشنایی داشتیم یعنی کامل با هم صمیمی هستیم الان 

نامزدم تا حالا پولی بهم نداده لباس اینا هم نخریده اصلا تعارف هم نکرده لوازم آرایشی اینا هم که اصلا 

نه شارژ میزنه بهم نه نت الان چند باره بهش میگم میرم آرایشگاه به روی خودش نمیاره اصلا که پول نیاز داری یا خودش یه مبلغی بزنه با بی تفاوتی میگه مبارک باشه 

یه بار گفت چقدر شد بگو خودم تعارف کردم گفتم نمیخواد از دفعه بعد بده اونم نگفت دیگه این بار واقعا بهم برخورده 

تنها کاری که تو این دو ماه برام کرده 7 تومن خرج دندونم کرده گاهیم شام بیرون می‌بره البته کم گاهیم آبمیوه ای چیزی 

مثلاً وقتی خونمون تا حالا نشده واسم چیزی بیاره نه تنقلات نه کادو 

بنظرتون چجوری بهش بگم که ماهیانه مبلغی بهم بده که هم حرفمو بگم هم اون ناراحت نشه 

بحث پول نداشتن هم نیست من نیازی ندارم واقعا ولی اگه اینطوری پیش بره مطمئنم هیچ وقت نمیده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معاوم نیست خسیسه یا نه ،آخه هنوز دوماهه، خودت میگی چند بار بیرون شام خوردیم دندونت درست کرده 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه بار بدون اصرار یا اروم بهش بگو شاید بلد نیس ولی مخالف نباشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
جداااا شو درست نمیشه هاااااا من میگم بهت درست نمیشه عقل داشته باش

وا چطوری جدا بشم هنوز که چیزی معلوم نیست من ازدواج دوممه نمیتونم به هر بهانه ای جدا بشم که 

تا نامزدی‌ بهم بزن‌

پشیمون‌ میشی مطمئنم

همجا‌ میگن از ادم خسیس دوری کنین‌ چطوری تا الان موندی

با ادم خسیس‌ نیمشه زندگی کرد چون تنها رفتاریه‌ ک خوب نیمشه هیچوقت. باید از همه چیزت‌ بگذری چون خسیسه