2777
2789
عنوان

هنوزم باورم نمیشه هادی ساعی اون حرفارو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 11972 بازدید | 218 پست
من کجا گفتم هیچ کشوری نمی زاره برن گفتم هیچ کشوری کار احمقانه ما رو نمی کنه ورزشکار چه ربطی به پزشکی ...

خب آمریکا می‌ذاره مدال آوراش پزشکی بخونن عزیزم😂

آهای تویي که داري امضاي منو مي‌خوني ، الهي من به همه آرزوهام برسم 🦥
خب آمریکا می‌ذاره مدال آوراش پزشکی بخونن عزیزم😂

یه مثال عینی بزن 

اگه همچین چیزی بود تا حالا پدر مبینا و هادی ساعی ده بار عکسش و تو سایت ها فرستاده بودند که فلانی مدال آور المپیک پزشکی خونده اونم تو آمریکا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کل ایران به درخواست احمقامه مبینا اعتراض کردنشهربانو هم گفت منم ی گنی طلا دارم خب منم برم دندون پزشک ...

خب چرا نذاشته خود مبینا جوابشو بده؟ مگه بچه دبستانیه😐

انگار فقط داشتم تو خواب میدوییدم🙃💔
خب چرا نذاشته خود مبینا جوابشو بده؟ مگه بچه دبستانیه😐

مبینای نادونم خودش خیلی بدتر جواب داد اول 

گفت بعضیا رشتشون در حد المپیک نیست و بهشونم ربطی نداره نظر دادن

شهربانو یچیز گفت مبینا یچیز دیگ و قضیه تموم شد

بعد هادی خودشو انداخت وسط اینجوری گفت

مبینای نادونم خودش خیلی بدتر جواب داد اول گفت بعضیا رشتشون در حد المپیک نیست و بهشونم ربطی نداره نظر ...

عجب ولش کن هیچی از هیچکی بعید نیس🙃

انگار فقط داشتم تو خواب میدوییدم🙃💔

حداقل منصوریان جرئتشو داشت گفته نخوندم ولی رفتم دنبال علاقه ام 

بعضیا نخوندن ولی نمرشونو خریدن و ادعای باسوادی رو هم دارن 

و در نهایت مدرک شعور نمیاره.

میخندم به وجود پوچتون ؛ ناشناس:))  https://daigo.ir/secret/7413336697
هیچ کسی خبر نداره ینی؟به خواهرای منصوریان گفت بی سوادن حق نظر دادن ندارن کل خانوادشونو بگردی یه دیپل ...

خواهرای منصوریان ک تو فلاکت و بدبختی ب اینجا رسیدن با کسایی ک با پول باباشون و تو رفاه ب المپیک تا جام جهانی رسیدن اصلا قابل مقایسه ان؟!

این آقا مثل اینکه زیادی چشمش بسته ست

چطور ربطی بش نداره، اونم مدال آوره.مبینا زپرتی ک فقط ی برنز گرفته اینجوری واسمون دم در اورده اون بیچ ...

واقعا به منصوریان ربطی نداشت اگه قبول میکردن اونموقع می‌تونست اعتراض کنه 

اگه قبول میکردن فقط حق اون بچه پشت کنکوری خورده میشد نه منصوریان 

منصوریان ها تو این سالها به حق خودشون رسیدن شاید حتی بیشتر یجوری با رانت و پارتی بازی سال‌هاست کسی اجازه نداره تو وزن اونها مسابقه بده 

آدم باید نه از اینور بوم بیوفته نه اونور

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

حالا کاری به حرفای ساعی ندارم،ولی منصوریان خیلی حرف میزنن،بابا چیکارداری تو همه چی دخالت میکنی؟زبون ب دهن بگیری نمیگن زبون نداری!!

اگه مبینا خودشو از چش انداخت،منصوریانم با حاشیه هاشون خودشونو از چش انداختن...

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!