2777
2789

یک ماهشه ، شبا تا خود صبح بیداره و به خودش می پیچه و گریه می‌کنه ، براش شربت گرمیچر، کولیکز ، دایمتیکون هم خریدم دادم فایده نکرده ، واقعا دیگه کلافه شدم از بی خوابی دارم از پا در میام ، راه حلی هست به نظرتون ؟

سشوار روشن کن براش 

با ماشین برید دور دور راحت می‌خوابه.....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

خیر عزیز اگه دکترم بردی افاقه نکرد مدلش همینه بچه ی منم همینه الان نزدیک دوسالشه دیگه فقط باید دعا کنیم بسلامتی انشاالله زودتر بزرگ شن خوب شن،هنوز واسه از پا در اومدن خیلی زوده🙂

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل‌درد داره 

ب دستت روغن زیتون بمال و شکمش رو ب جهت عقربه ساعت ماساژ بده با دستت 

پاهاش رو ب حالت دوچرخه خیلی آروم حرکت بده 

اگ شیر خودت رو میدی مراعات کن کاهو خیار حبوبات نخور چیزای باد دار نخور 

اگه شیر خودت رو میدی چیزای نفخ دار نخور. اگه شیر خشک میدی بعد سه وعده وعده شیری که دادی در حد پنج شش قاشق آب جوشیده بده.  حتما ماساژ بده و کمک کن نفخش کم بشه بعدم تا دو ماه این بی خوابی ها عادیه

ببین برو داروخانه شربت سگانوز بگیر مخصوص کولیکه.تازه هم درمان کولیکه هم جلوگیری از رفلاکسه.

بزن توی نت عکسشو میاره.بخون.

هر ۴ ساعت ۲ میل بهش بده. تا ۴ ماه و نیم کولیک ادامه داره و باید بهش بدی.

البته باید بگم ک زیر ۱ ماه هیچی نباید بدی. بعد ۱ ماهگی باید بدی.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤