وکیل_1380 مدیر عضویت: 1402/12/15 تعداد پست: 1701 عنوان چقدر پول ویزیت دکتر زنان گرونه سمت شماها چقدر میگیره خدایی | مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست من فک کردم ۲۰۰ باشه یا تهش ۲۵۰ فیکس ۳۰۰ کشید حس کردم یه تیکه از قلبم کنده شد 😭 1403/06/06 | 12:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نخودفرنگی عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 1189 اره من ماه پیش ۲۵۰ دادم. این ماه رفتم۳۰۰ کشید. واقعا ادم زورش میاد و خدایی که در این نزدیکیست
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 11972 والا نمیدونم نگاه نکردم ولی خب متخصص همینه دیگه .. ما هیچ نوع بیمه ای نداریم همه چی آزاد .. اینقدر پول دادیم ک دیگه برامون عادی شده این قیمتا قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
wored عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 306 یه دکتر تو مشهد هس فقط برا ویزیت رژیم تعیین جنسیت یک تومن میگیره میخواستم برم منصرف شدم
آذرپاییزیم عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 1188 هر کی واسه خودشه واقعا. پزشک چند روز پیش 350ویزیت گرفت و توضیحش این بود هزینه ویزیت و مشاوره 😑هیچ کسی هم نظارت نداره روی دستمزد پزشکمخصوصا زیر میزی عمل
نارببتتورباننتدریلاو عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1427 با بیمه تامین اجتماعی که ویزیت آزاد حساب میکنن😐فقط بعضی از داروها قیمتش کمتره
نارببتتورباننتدریلاو عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1427 والا نمیدونم نگاه نکردم ولی خب متخصص همینه دیگه .. ما هیچ نوع بیمه ای نداریم همه چی آزاد .. اینقدر پ ... نگران نباش جدیدا با بیمه هم آزاد حساب میکننمگه اینکه بری بیمارستان
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 11972 نگران نباش جدیدا با بیمه هم آزاد حساب میکننمگه اینکه بری بیمارستان برا ما بیمارستانشم ازاد ۱۴ تومن زایمان طبیعی .. بستری شدن بچم برا زردی هم شبی ۲۵۰۰ قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
790fatima عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 576 برا ما بیمارستانشم ازاد ۱۴ تومن زایمان طبیعی .. بستری شدن بچم برا زردی هم شبی ۲۵۰۰ وای دقیقا من ۱۰ روز پیش سز داشتم و بچه ام چون زردی داشت گفتن شبی ۵تومن
نارببتتورباننتدریلاو عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 1427 برا ما بیمارستانشم ازاد ۱۴ تومن زایمان طبیعی .. بستری شدن بچم برا زردی هم شبی ۲۵۰۰ بیمارستان دولتی بود؟
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 11972 وای دقیقا من ۱۰ روز پیش سز داشتم و بچه ام چون زردی داشت گفتن شبی ۵تومن اره خصوصی برا زردی شبی ۷ بود این دولتی بود ک شبی ۲۵۰۰ گرفت قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 11972 بیمارستان دولتی بود؟ زایمانم خصوصی ببود ولی بستری شدن بچم دولتی بود .. خصوصی شبی ۷ تومن بود برا زردی قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑