2777
2789
بله عزیزم...ممنونم ک بجای خواهرام یه حرف زندگی بهم یادآوری کردی...دقیقا همینطوره...حالا خوبه بامادرش ...

چه موقعیت سختی دارین

انشالله هر چی خیره براتون پیش بیاد

برای رسیدن به آرزوهام تمام تلاشمو میکنم بقیشو میسپارم به خدا   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا کلا کوچیکه داخل پارک و مهد هم نسبت به بچه های همکلاسی که تقریبا یک سال یا چند ماه بزرگ تر هستند ...

من ۳۱ شهریور هستم  وقت خودش هم فرستادنم مدرسه.

بفرست بره ،سخت نگیر،نمیخاد ک بره معدن عزیزم.

منم دخترم الان کلاس چهارم میره نسبت ب بچه های همکلاسیش ریز تره

من ۳۱ شهریور هستم وقت خودش هم فرستادنم مدرسه.بفرست بره ،سخت نگیر،نمیخاد ک بره معدن عزیزم.منم دخترم ...

مرسی عزیزم.پیش دبستانی هم نرفته 😓

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️

این خوبی نیس ظلم درحق بچس

مردم دنبال اینن بچه هاشون زودتر بفرستن،چمیدونم جهشی بخونن بعد تو میخوای یکسال دیر بفرستی چرا خب!!

حالا یه سال بمونه خونه چیکار

مردم از ۳ سالگی بچه هاشون میفرستن کلاس،مهدکودک.‌‌‌..

بعدم سنش بگذره ثیت نامش نمیکنن

یه روزی تموم میشه مطمعن باش

حس خوبی گرفتم ازحرفت...ممنونم.انشالله زودتر بیاداونروزی ک ازینجابرم خونه خودم.۳ میلیارد ارثمون.دریغ...همین الان بده کلی خودمون جمع وجورمیکنیم...ولی ازحسادتش میگه بچه هام خفت بکشن من خوش باشم.ازناراحتی بقیه خوشحال میشه.ازینجورآدماس

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
ب مدرسه بگو پیش نرفته یه دوره یه ماهه آموزشی میدن بهش.موفق باشه دختر نازت

ممنون عزیزم

سی کیلو که تپل هست بچه من ۱۷ کیلو ولی بازم به نظرم لاغر نیست . موضوع اینه که پیش و مهد هم نرفته

دقت کنید من تا کلاس چهارم به سی کیلو نمیرسیدم یعنی چهار سال اول تحصیلم بیشترین وزنم بیست و نه کیلو بود من یادمه واکسن زدنی منو یه حوری نگاه میکردن انگار از قحطی اومدم سو تغذیه دارم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

دقت کنید من تا کلاس چهارم به سی کیلو نمیرسیدم یعنی چهار سال اول تحصیلم بیشترین وزنم بیست و نه کیلو ب ...

منم کلاس پنجم ۲۸ کیلو بودم الان تپل هستم 

منم کلاس پنجم ۲۸ کیلو بودم الان تپل هستم

باز خوبه من که همون روند لاغریو گرفتم لاغرم 🙂🥺

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن