2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

106 بازدید | 14 پست

سلام مامانا توروخدا راهنماییم کنیین.. ۴ماهه پسرمو از پوشک گرفتم ۳سالشه از ۲سال و ۹ ماهگی شروع کردم.هرکاری بگین کردم از قبل ذهنشو باکتاب و شعرآماده کردم تو دسشویی برچسب چسبوندم براش لگن خریدم اما الان که ۴ماه میگذره انگار روز اولشه که از پوشک گرفتم راحت جیش و پی پی شو تو لباساش و روفرش میکنه مهمونی میریم یا کسی میادخونمون خیلی منو خجالتزده میکنه اصلا اصلا همکاری نمیکنه.تاچند روز پیش دعواش نکردم فقط هربار تذکردادم. اما چند روزه یکی دوبار خیلی شدید سرش داد زدم گریه میکنه ولی دوباره همونطوریه.شبها هم پوشکه.خیییلی خسته شدم لطفا جوابمو بدین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخوام دوباره پوشک کنم مشاورم بردمش گفت دیگه چون ۴ماهه پوشک نکردی دیگه نکن

منتظر نشو بگه خودت تند تند ببر دستشویی 

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

گناه داره عزیزم چرا بهش فشار میاری 

مادرای دهه شصتی اینجوری بودن

بزور بچه رو از پوشک میگرفتن

فردا استرس میگیره تو دوازده سیزده سالگی شب ادراری میگیره 

فشار نیار 

پوشکش کن 

بهش توضیح بده ببین پاهات قرمز میشه

بو میگیره پاهات 

شما که جیش و نمیگی مجبوریم تو این گرما پوشکت کنیم

اگه جیش و پی پی و بگی دیگه لازم نیس پوشک شی عرق بکنی 

چند بار این جمله رو بهش بگو 

بزار ملکه ذهنش شه 

دیگه پدرمادرای الان هیچی و به زور از بچه نمیخان 

باید انقدر مرتب خودت ببریش دستشویی و تشویقش کنی با برچسب که تو ذهنش ثبت بشه بعدش خودش میگه دستشویی داره

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
منتظر نشو بگه خودت تند تند ببر دستشویی

هر یکساعت یبار میبرمش اونم با مقاومت شدید و کشون کشون رو زمین میکشونم میبرمش. ولی اگه یهو دستم بند باشه خودشو کثیف میکنه و هیچ واکنشی هم بابت کثیف شدنش نشون نمیده راحت به بازیش ادامه میده وبا همون لباس و پاهای نجس تو کل خونه راه میره تا وقتی خودم بفهمم که خیسه

منم همین مشکل رو داشتم. به کمرش کمی روغن زیتون و دیکلوفناک بزن. فیلم آموزش دستشویی کوکوملون خیلی کمک می کنه. من داستان می گفتم و داخل داستان یه پسره بود که دستشویی می کرد ولی در آخر داستان بچه می تونست دستشویی کنه و مامان و باباش خوشحال می شدن. من به دخترم می گفتم دوست دارم بزرگ بشی اگر دستشویی نکنی بزرگ میشی و می تونی بری مهدکودک. توصیه می کنم دعوا نکنید من اینکار رو می کردم دخترم استرس می گرفت بدتر می شد

خدایا شکرت، تلاش هام جواب داد و به اون چه می خواستم رسیدم. اومدم امضای قبلی رو پاک کنم ولی دلم نیومد. به نظرم اسم انسان های ارزشمندی داخلش بود حتما بخوانید  دیدین مد شده مینویسن:⛔️مورد داشتیم دختره... 😐من بازم این موردا دارم 😍😁👌👈مورد داشتیم دختره سال 1312 شده بود اولین زن جراح ایرانی (سکینه پری)👈مورد داشتیم دختره سال 1289 نشریه دانش رو به عنوان اولین روزنامه نگار زن ایرانی منتشر کرد (مزین السلطنه)👈مورد داشتیم دختره سال 1338 اولین زنی بود که درجه سرتیپی ارتش شاهنشاهي رو گرفت (مرضیه ارفعی)👈مورد داشتیم دختره تبریز به دنیا آمد شده صاحب دیوان اشعار با بیش از2500 بیت شعر (پروین اعتصامی)👈مورد داشتیم دختره سال 1318 در 22 سالگی اولین زن خلبان ایرانی بود(عفت تجارتی)‼️نکته اش اینجاست که تا این سالها بیشتر جمعیت ایران بی سواد بودند.👈مورد داشتیم دختره شده سیمین بهبهانی شاعر غزل معروف دوباره می سازمت وطن 🇮🇷👈مورد داشتیم دختره مشهد به دنیا اومده شده انوشه انصاری اولین فضانورد ایرانی 🚀👈مورد داشتیم دختره شده مینو اختر زند عضو هیأت رئیسه دانشگاه سودرتورن استکهلم 🎓👈مورد داشتیم دختره شده مریم میرزاخانی ریاضیدان و استاد دانشگاه استنفورد👈مورد داشتیم دختره شده ماریا خورسند مدیرعامل شرکت تولید سخت افزار DELL در سوئد👈مورد داشتیم دختره شده ترانه رضوی پزشک گوگل ⛑👈مورد داشتیم دختره شده پروین ثابتی استادیار هاروارد👈مورد داشتیم دختره 23 سالشه بوشهریه و شده تنها دریانورد زن ایرانی (زهرا سالاریه) ⛴👈مورد داشتیم دختره شده شیرین عبادی جایزه نوبل صلح رو بردهو هزاران مورد دیگر....👈مورد داشتیم دختره شده فروغ فرخزاد که از بخش جزامی ها که کسی جرات نداشته پاشو بزاره یه پسر بچه به سرپرستی گرفت. 👏
هر یکساعت یبار میبرمش اونم با مقاومت شدید و کشون کشون رو زمین میکشونم میبرمش. ولی اگه یهو دستم بند ب ...

اوایلش اینطوریه باید صبور باشی دختر منم نمیگفت اما کم کم عادت کرد .

هر یکساعت یبار میبرمش اونم با مقاومت شدید و کشون کشون رو زمین میکشونم میبرمش. ولی اگه یهو دستم بند ب ...

بهش بگو اگه امروز جیشتو خبر کنی شب که بابا بیاد میریم خوراکی مورد علاقتو میخریم واست ببین اصلا میتونه متوجه بشه که دستشویی داره ی وقت میبینی دست خودش نیس اصلا نمیتونه خبر کنه اگه اینطور باشه باید صبر کنی یکم بزگتر بشه

بهش بگو اگه امروز جیشتو خبر کنی شب که بابا بیاد میریم خوراکی مورد علاقتو میخریم واست ببین اصلا میتون ...

آره کامل متوجه میشه چون هربار میگم اگه ایندفه جیشتو قبل اینکه بریزه تو شلوارت اطلاع بدی بهت جایزه میدم یکم بعدش میگه جیش دارم ومن بهش یه جایزه کوچیک که خریدمو میدم اما بعده جایزه باز میکنه تو شلوارش

فکر خوبیه. بنظرت تاثیر داره؟

بچه من از پی پی میترسید این کارو کردم چون میدید میترسید ولی دید دیگه شلوار نداره مجبور شد البته هنوز که یه سال گذشته بازم یه کم میترسه ولی این راهکار برای از جیش گرفتن تو اینترنت دیدم

2810