2777
2789
عنوان

کاش بمیرم این حالت تهوع تموم بشه ( حاملم)

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 69 پست

قرص بگیر بخور اینجوری نابود میشی اسمش یادم نیس زرد رنگ کوچیکه،ضرر نداره فقط یبوست شدید میشی،مثلا یه چهارم بخور و سعی کن میوه بخوری

چرا اینقده بیخیالید نسبت به اجنبی هایی(افاغنه) که کشورتون رو گرفتن،کشورتون رسما تقدیمشون کردین .شمایی که دلتون الکی میسوزه فریب موش مردگیشون رو خوردین به پاش برسه اینقد بی رحم میشن که پشمیون میشید،خیلیا میگید آره آدمای خوبی هستن،الان چاره ای ندارن جز خوب بودن مث یه مهمون که اولش میاد خونتون بعد چند وقت زیادی بمونه کلا میشه صاحب خونه،یادم نمیره که یکی از زن هاشون گفته بود اگه بیاید کشورمون سرتون میبریم،حالا که از خواب غفلت پا نمیشین بگم وقتی پامیشین که خیلی دیره کلا به فنا رفتیم ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااای دقیقا منم اینقدر دیشب گشنم بود مامانم برنج و مرغ درست کرده بود بهش گفته بودم متنفرم از مرغ ب ...

نمیدونم چرا پس پفک رو تونستم بخورم 😑 

سر پسرم هم اصلا نمیتونستم غذا بخورم فقط میوه خیلی می‌خوردم 

الآنم میوه میتونم ولی باید یکم غذا اول آدم بخوره 

دیروز میوه می‌خوردم بیشتر ضعف میکردم 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان هفته ۷ هستم کلا صبح و ظهر و شب

منم فکر میکردم نمیتونم تحمل کنم و میمیرم، بسکه حالم بد بوووود....

ولی الان سه تا دسته گل دارم، الهی شکرررر. یادت میره خواهر، تحمل کن و شکر کن.

برای اینکه بهتر بشی یادت باشه هرچی معده خالی باشه حالت بدتره، به زور، ریزه ریزه هم که شده هر چیزی میتونی بخور، نگو این برام بده اون خوبه، هرچی میان میکشه و میتونی تحمل کنی ریز ریز بهور، مدام در حال ریزه خواری باش، از خونه برو بیرون، جای دیگه باشی و هوای آزاد حالتون بهتر میکنه.

ان شاءالله که بسلامتی بگذره

الان هفته ۷ هستم کلا صبح و ظهر و شب

واااای خداااا . گناه داری . بالا هم میاری؟!!

مادرشوهرم گفت اگه بعدظهرا تهوع داری بچت پسره اگه صبح ها فقط تهوع داری بچت دختره 😅 لعنتی برا من درست دراومد

تو زجر تهوع حاملگی و کشیدی بدونی چ درد بزرگیه؟

من خودم ۲ سال تو اقدام بودم هر ماه کلی گریه و جوش در حد خودزنی که منفی میشد و پری میشدم . ولی واقعا زجر اون روزا به اندازه زجر این روزا که حاملم دارم فقط یه جوری خودمو باش کم خالی سرگرم میکنم که بگذره سخته 

عزیزم حالت تهوع بخاطر کمبود ویتامین ب هست. صبح وقتی بیدار میشی قبل از بلند شدن یه بیسکویت نمکی بزار ...

آره چند روز پیش بیسکوییت نداشتم ولی دیدم چاره ندارم نون خشک به زور خوردم یکم بهتر شدم 

واااای خداااا . گناه داری . بالا هم میاری؟!!مادرشوهرم گفت اگه بعدظهرا تهوع داری بچت پسره اگه صبح ها ...

جدی 

تکلیف من که صبح تا شب بالا میارم چیه 😅😅😅 

اولی این شرایط پسر بود 

الان اینم شرایط همونه ببینم دختر میشه یا پسر 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب باید زیر نظر پزشک متخصص باشی حتما بهت دارو میده مصرف کن حالت بهتر میشه . ولی مادر شوهرم یه چیزی ب ...

عه؟ چه خوب حتما به شوهرم میگم بیاره امروز ساقه طلایی. ببینم روم تاثیر داره یا نه ؟ 

2810