2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 53 پست

اسم قشنگیه که هرکس گفت خودت باهاشون برخورد کن چه بچه چه بزرگتره

بعدم معنی اسمشو بگو بهش همش از اسمش تعریف کن

براش دردسرهای عظیم بزار اسم دختره بهار بود

یا بازیگرانی که اسمشون بهاره

یا کسانی که اسمشون بهار بوده رو بگو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من کلا اسم های بهار و باران و آسمان و دریا و پاییز و آبان  رو خیلی دوست دارم چون سرشار از لطافت و ظرافت برای یک دختر هستند اما اگر هم خواستی عوض کنی بزار دخترت بزرگ بشه مثلا به ۱۶ یا ۱۸ برسه چون تا اون موقع خیلی تغییر سلیقه میده و دوباره پشیمون میشه. من خودم تو ۲۵ سالگی اسممو عوض کردم

اونا بی فرهنگن‌

ما تو مدرسه بهار داشتیم

هیج وقت اینطور بحثی پیش نیومد

مردم کلن‌همینن 

مام‌ ی عسل داریم 

هرکی تو فامیل میرسه بش میگ

کره مربا فلان....

ولی تو مدرسه نه

🩵💙💙🩵

اسم خدخرتم رو گذاشتم بهاره .

هم خودم هم خودش عاشق این اسم هستیم ،آدمو یاد شادابی و طراوت بهار میندازه ،

اول که خواستم این اسمو بذارم دو سه نفری مسخره کردن ولی من اهمیت ندادم ،اونا بی فرهنگن من چرا باید به حرفشون گوش میکردم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

بهار خیلی اسم زیباییه ولی اینکه میگن خودش میگه اسم منو عوض کنین و بزارین فلان باید بهتون بگم که اکثر بچه ها تو این سن این درخواست و میکنن و دخترتون هم به اقتضای سنشه این حرفش نه اینکه اسمشو دوست نداشته باشه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ببین عزیزم شما هر اسم دیگه ای بذاری کسایی که بخوان مسخره کنن اینکارو میکنن، همه اسما قابلیت مسخره کردن داره. من اطرافمون بهار و بهاره خیلی زیاد داریم. ندبدم کسی تاحالا بد بگه.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بهار خیلی اسم زیباییه ولی اینکه میگن خودش میگه اسم منو عوض کنین و بزارین فلان باید بهتون بگم که اکثر ...

بله با شما موافقم.

دختر خواهر من کوچیک بود یه مدت گریه و زاری راه انداخته بود که منو علیرضا صدا کنین! خیلی جدی اگر تو پارک جایی کسی ازش میپرسید اسمش چیه؟ میگفت علیرضا! طرف مقابل هنگ میکرد که مگه دختر نیستی؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄