2777
2789
عنوان

اسم دخترم

528 بازدید | 53 پست

سلام به همگی 

میخواستم نظرتونو بپرسم اسم دخترم بهار هست از ابتدا زیاد دوسش نداشتم چون حالم خوب نبود موقع زایمان اوکی رو دادم، ولی خب به هر حال گذشت تا الان که ۵سالشه

یعنی واکنش اطرافیان اذیتم میکنه تا بچم میگه اسمم بهاره اونام میگن اسم ما تابستونه زمستونه 😭

همش میگم نکنه بره مدرسه اذیت بشه

چکار کنم هر روز توی فکرشم خیلی درگیرم

حدودا یک ماهی هست که خودش میگه اسم منو بزار دیانا

زیاد باهاش بحث نکردم گفتم نمیشه اسمو عوض کنن بهار قشنگتره....

موندم چکار کنم برم اسمشو عوض کنم

همسرم کلا مخالفه میگه اسم عوض کردن فایده نداره

میگم بزرگ بشه بچم چی بهم میگه با این اسمی که من گذاشتم براش😭😭😭😭

خیلی پشیمونم خیلی

اونا بی فرهنگی خودشون رو نشون میدن

خیلیم اسم قشنگیه یکی دوبار که جدی برخورد کنی 

کسی جرئت نمیکنه همچین حرفی بزنه 

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم بهار خیلییییییی قشنگه

حس شادابی و آرامش میده 

اصلا عوض نکن 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

بهار ک قشنگه اون اطرافیان شما بیشعورن 

ولی اگه خودش اذیت میشه و دوست داره اسمش عوض شه عوضش کنید

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

بهار یکی از قشنگ ترین اسمای دختره

توی محیط بدی هستین احتمالا فامیلا از حسادت این حرفا رو بهش میزنن

وگرنه تو مدرسه بعید میدونم مسخره‌ش کنن

خودت چون دلت رضا نبوده حساس شدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یا خدا اطرافیانت چقدر ......🙄

اسم خواهر زاده ی من و جاریم هم بهاره تا حالا یکی بهشون از این حرفها نزده 

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

بهار که قشنگه ولی اگه میخوای عوض کنی الان عوض کن وگرنه بزرگ بشه دیگه همه بهار میشناسنش هیچکس اسم جدیدشو بهش نمیگه

من "آدم خوبی" بودنم رو تغییر نمیدم ولی اینکه با کی "آدم خوبی" باشم رو تغییر میدم‌.