2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهداشت شخصی رو رعایت میکنن و حتی اگه لباسای مارک نپوشن هموون لباسایی ک دارن مرتبه و اتو کشیده س

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

مستقلن مالی و احساسی به کسی و چیزی وابسته نیستن . تحصیلات و دانش دارن . به خودشون میرسن ورزش و زیبایی و..‌. . حسود نیستن . مدام بیکار نیستن بخان تو جمع یا تلفنی دنبال غیبت و... باشن . اهل پز دادن هم نیستن .

توی هرکاری فضولی نمیکنن 

توی زندگی بقیه کنکاش نمیکنن 

آرایش غلیظ نمیکنن 

لباس های ساده میپوشن 

لبخند 

با تن بالا صحبت نمیکنن 

معلوماتشون بالاعه کتاب میخونن

بهداشت رعایت میکنن 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

مودبن و الفاظی ک مناسب خانم ها نیست رو استفاده نمیکنن

اهل غیبت و خاله زنک بازی و دسیسه چینی نیستن 

بهداشت شخصی رو رعایت میکنن 

لباس شون مرتبه و درست و ب روز استایل میکنن

دنبال پیشرفت خودشونن و....

مودب، مرتب، اهل مطالعه، در مورد زندگی دیگران تجسس نمی کنند و با سوالات نابجا یا کنایه زدن، کسی را ناراحت نمی کنند. دنبال پیشرفت شخصی خودشون هستند نه حاشیه ها

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

از لحاظ اخلاقی:تو زندگی و مسائل شخصی دیگران دخالت نمیکنن،کسی رو قضاوت نمیکنن،غیبت نمیکنن،با صدای خیلی بلند نمیخندن و همیشه لبخند ملیح روی لبهاشونه ،...

از لحاظ ظاهری : همیشه آراسته و خوشبو هستند ،ناخن ها و‌موهاشون تمیز و مرتبه(نه اینکه صرفا کاشت و رنگ داشته باشه) ،دندونهای تمیزی دارن ،و البته خونه زندگیشونم مرتب و تمیزه

2810