2777
2789

مثل موش و گربه میفتیم دنبال هم 

آخرشم میگه چیه مامانتو میخوای کوچولو😐😂 منم میگم شوخی نکن بی تربیت 

اونم میگه کم آبغوره بگیر ، آبغوره کیلویی چنده؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا دوست ندارم وقتی گریه میکنم کسی دلداریم بده یا اطرافم باشه کلا وقتی حال روحیم بدا دوست دارم تنها باشم احدی نباشه چون حالم بدتر میشه

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...
😭فدات شم.حس کردم قلبت مهربونه.میشه دعام کنی😢حالم خوب نیست🥲الهی که هرچی از خدا میخوای بهت بده و خی ...

عزیزم💗

انشالله زودتر حالت خوب بشه و گرفتاری هات برطرف بشن

به خدا توکل کن

خدا بزرگتر از مشکلاتمونه