2777
2789

من هر سال برای بچه هام همین موقع هلندیشو میزنم....امروز چند تا داروخونه رفتم با تعجب میگفتن نه تولید شده نه توزیع....خوب فصلش الانه دیگه...از این دیرتر موقع مدرسه ها که فایده نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو‌ مهرم میشه زد. 

فرانسویش هم اوکیه.

دختر من چون الرژی داره دکترش گفت نزنه بهتره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
تو‌ مهرم میشه زد. فرانسویش هم اوکیه.دختر من چون الرژی داره دکترش گفت نزنه بهتره

جدی واسه الرژی بده؟! اخه دختر منم داره منم هرسال میزنم چون اگه نزنم خیلی سرما میخوره...فکر میکردم برعکسه!

تو‌ مهرم میشه زد. فرانسویش هم اوکیه.دختر من چون الرژی داره دکترش گفت نزنه بهتره

دختر من آسم خفیف داره یعنی نزنم براش؟

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون

والا دکتر پسرم گفت چون الرژی داره باید بزنه

چون سرماخوردگیش طولانی و شدید میشه هر دفعه

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
جدی واسه الرژی بده؟! اخه دختر منم داره منم هرسال میزنم چون اگه نزنم خیلی سرما میخوره...فکر میکردم بر ...

اره چون سابقه کهیر داره گفت نزنه بهتره.

سرماخوردگی و انفلوانزا هزارجور سویه و نوع دارن. این فقط در مقابل چند نوع ایمنی ایجاد میکنه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

باید حتما با دکترش مشورت کنی. 

والا دکتر پسرم گفت چون الرژی داره باید بزنهچون سرماخوردگیش طولانی و شدید میشه هر دفعه

پارسال که آنفولانزا بی چارمون کرده بود دخترم همش مریض بود امسال داشتم بزنم براش دودلم نمیدونم چی کار کنم 

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون