2777
2789
عنوان

بچه داری چقدر سخته خدایا

154 بازدید | 17 پست

ناشکری نمیکنم خداروشکر هزار بار شکر به من لیاقت مادری دادی ولی واقعا چرا بچه داری انقدر سخته؟

شما قبلش میدونستید انقدر سخته واقعا؟؟؟

برانکارد بیارید منو روش بزارید که من خورد و خمیرم همین الان میمیرم🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شاهده منم نمیدونستم آنقدر سخته قبلش کلی بچه های فامیل رو نگه میداشتم برای چند ساعت و باهاشون بازی میکردم ولی لامصب بچه های خودم پدرمو درآوردن بزرگه ۳ سال و نیمه کوچیکه ۱۰ ماهشه رسما دهنم آسفالت شده خواهر

عزیزم 😍

خب قطعا شما مادر مسئولیت پذیری هستید که متوجه سختی بچه داری شدید 

اگر نه خیلی مادر ها خیلی راحت دارن زندگی شون رو میکنن و سختی ای هم احساس نمیکنن 

فقط دیگران رو به سختی میندازن😅

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
چون الان مامان ها سخت گیر تر وحساس تر شدن والبته تنهاترقدیما تویه خونه ۱۰نفر زندگی میکردن وهوای همدی ...

آره واقعا... هم بچه ها لوس شدن هم قر و فر زیاد شده 🤦🏼‍♀️😑🥴

از صبح دور کارای خونه بعدشم میایی یکم استراحت کنی بچه  ایرادمیگیره ،،ایراد  اون یکی تموم میشه ،اون یکی شروع میکنه گریه کردن ای خداااا  

مرا در دل نوای صد ترانه است امیدم پر زشعری عاشقانه است 
عزیزم 😍خب قطعا شما مادر مسئولیت پذیری هستید که متوجه سختی بچه داری شدید اگر نه خیلی مادر ها خیلی را ...

قربونت برم عزیزدلی... کاش ی دکمه بود یه دو روز بی مسئولیت میشدم حالشو می‌بردم🥴😑

من سه تا گل دختر دارم. دیگه هیچی ازم نمونده

۳۳ سالمه.تموم موهام سفید شد دندونام نابود شد خسته ام.

خیلی خستم.

بابت وجود دخترام خیلی خوشحالم.ولی داغونم دیگه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
از صبح دور کارای خونه بعدشم میایی یکم استراحت کنی بچه ایرادمیگیره ،،ایراد اون یکی تموم میشه ،اون ی ...

آخه گفتی... من بچه رو میسپارم شوهرم مثلا یه ربع بدو بدو غذا درست کن تمیز کن ینی ی جوری بدو بدو ام که حد نداره بعد بعدش جای استراحت بچه رو با گریه میدن بغل ت

من سه تا گل دختر دارم. دیگه هیچی ازم نمونده۳۳ سالمه.تموم موهام سفید شد دندونام نابود شد خسته ام.خیلی ...

ماشالله واقعا سخته چطوری سه تا طاقت میاری .

با توجه به سن ت فکر کنم همه پشت هم بودن واقعا خدا قوت 😍😍😍

2810