2777
2789

سلام دوستان شوهرم خیلی زود رنج همیشه باید حواسم باشه چیزی نگم که به اون بر بخوره از کوچکترین حرف ناراحت میشه وقتی هم ناراحت میشه تا چند روز قهر هست یا تو قیافه هست بد اخلاقی میکنه میره رو اعصابم.حتی اگه خونه مامانم اینا هم باشیم تا اشکم در نیاره اروم نمی گیره.خسته شدم واقعا به نظرتون چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم محلی عادت کرده همیشه تو پیش قدم بشی ،اینبار قهر کرد تو کارای عادی خودت و انحام بده کم حرف زد کم حرف بزن باهاش عین خودش نمیخواد بیاد معذرت خواهی تا وقتی که به حالت عادی برگرده ادامه بده.بدون بحث و دعوا.

حالم از مردجماعت بهم میخوره شوهرمنم عصبی کم حرف حرفم بزنه دعوا داریم قیافش داغون بی عار رفیق باز اهل دود خودمم موندم چجوری تحمل میکنم از ی دختر شاد و شنگول تبدیل شدم ب ی ادم کم حرف و بی احساس و فقط گریه میکنم 

هعییییییی 🥺😥

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

هیچی عزیزم اصلا نمی‌خواد خودتو اذیت کنی خوده واقعیت هرجوری هست همون جور رفتار کن بزار قهر کنه ناراحت بشه تو اون تایم خونه مامانتو خونوادت نرین ک نره تو قیافه بعدش عادت میکنه یعنی اصلا من نمیفهمم جای مرد و زن عوض شده همه شوهرت قهروک 😑

هیچی عزیزم اصلا نمی‌خواد خودتو اذیت کنی خوده واقعیت هرجوری هست همون جور رفتار کن بزار قهر کنه ناراحت ...

شوهرا همه قهروک شدن این چ وضعشه آخه جمع کنین خودتونو اقایون اه 😅