2777
2789
نه عزیزم. هوخشتره قبل از داریوش سوم بوده. یکی از پادشاهان حکومت ماد ها بود که پسرش ایشتیویگو بود

تونت نوشته ....

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه نظریه هائیتی وای خوا.چرا کار نکنی فرضا رفتی خونه مادرشوهرت پیرزن خسته غذا درست کرده میشینی میخوری ...

شما مادرهمسرم رو میشناسید؟

خیر 

آیا من گفتم اگر کسی کمک نداشت یا مسن بود کمک نمیکنم ؟

خیر 

این عقیده منه که وقتی کسی رو دعوت میکنم یعنی میخوام مهمانم باشه و توانایی میزبانی دارم و روی کمکش حساب نکردم

انتظار دارم کسی هم دعوتم میکنه میزبانی کنه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
افرین وقتی ی‌خانواده میشیم این چیزا دیگه اونقد نباید مطرح باشه. نخورن منو دوستان کسی‌نمیگه عروس بره ...

واقعا متنفرم از کسایی که می رن خونه یه نفر فکر می کنن رفتن هتل باید همه دست به سینه براشون سرویس بده بابا همه انسانیم 

یبار دیگه سرچ کن‌. من تو کتاب های تاریخ زیاد خوندم. انقدر که درگیرشم😂

حرفت رو قبول دارم عزیزم 

مرسی از اطلاعات خوبت 🥰🥰

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

اینجور آدم هارو نباید رفت آمد کرد یا سالی  ماهی یکبار.مخمان وقتی میره مهمانی در حد چند تا گار کوچک باید کمک کنه این نشونه ادبه که متاسفانه الان همه خودخواه شدن.من جات بودم از برادرم کمک میخواستم وقتی زنش نمی‌فهمه

عروس نا نیاد خونه ما به فرض و بخیال خودش پرنسسه تو خالیه‌.میاد فقط میشینه اوایل خیلی می اومد ولی الان یه مامانم گفتم ماهی یکبار دعوتش نکن چون آداب مهمونی بلد نیست.فکر کن باهاش رفتیم پیک نیک بعد دو ساعت اومد خورد ایراد گرفت غر زد که غذاتون خوب نبود.همون شد دیگه باهاش بیرون نرفتیم.الان هم گله داره که شما سردین

شما مادرهمسرم رو میشناسید؟خیر آیا من گفتم اگر کسی کمک نداشت یا مسن بود کمک نمیکنم ؟خیر این عقیده منه ...

مادرشوهر و دخترش هیچ کارنمی کنن ولی وقتی میری خونشون توقع کمک دارن این نامتعادلی 

💌👍👍

❤️

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟
واقعا متنفرم از کسایی که می رن خونه یه نفر فکر می کنن رفتن هتل باید همه دست به سینه براشون سرویس بده ...

بعضیا درک ندارن. شعور ک بماند. گاهی میبینی خونه یکی چندسال یباره فرق‌میکنه قضیش. ولی مثلا‌ماهی‌چندبار خونه کسی‌رفتن بری بشینی زشته . 

من ی‌جاری‌دارم تولد بچه هاشو شوهرشو خونه مادرشونرم میگیره اون بپزه بشوره جمع کنه تمیز کنه بعد ایشون میگه هدف دورهم جمع شدنه. لعنتی خونه خودت نمیشه جمع شن. زشته انقد بندازورگشاد بودن 

parasoo1989@
مادرشوهر و دخترش هیچ کارنمی کنن ولی وقتی میری خونشون توقع کمک دارن این نامتعادلی

نه توی خانواده ما اینطور نیست

مادرهمسرم بهم اجازه نمیدن کار کنم 

و بسیار آداب دان هستند

منم قدردانم و جبران میکنم

خط کشی هم نداریم

خیلی وقتا خونه شون سالاد اینا درست میکنم 

خیلی وقتا خونه خودمون ممکنه بخوام توی چیدن میز کمک کنن

ولی مسئله اینه که اگر مهمون دعوت میکنم روی کمک کردن و استراحت نکردن مهمان برنامه ریزی نمیکنم

‌و حتی بی ادبی میدونم بعنوان میزبان همش توی اشپزخونه باشم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما مادرهمسرم رو میشناسید؟خیر آیا من گفتم اگر کسی کمک نداشت یا مسن بود کمک نمیکنم ؟خیر این عقیده منه ...

من نگفتم انتظار از مهمان داشته باشیم که کارمون بکنه.گفتم مهمان باید درک داشته باشه که میره مهمانی مقداری کمک کنه نه اینکه بشینه جارو بزنه چند تا ظرف جابجا کردن یا شستن راه دوری نمیره.من با اینکه دو تا بچه دارم و مادرشوهرم خیلی نامهربونی اما اصلا دلم نمیاد که اون بپزه من بخورم پاشم با اینکه که میگه نمیخواد ولی ظرفاشو میشورم یا جایی میرم مهمونی کمک ناچیز میکنم چون اون هم خساست کمک ما باعت میشه اونم کمی استراحت کنه

یه اسم باستانیه به معنی پادشاه خوب. اسم خودم نیست همینجوری زدم

سلام دهه شصتی؟یاد سریال طنز قدیمی دهه هفتاد افتادم

🤩خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیش تر صلوات بفرستد:1)نزدیک ترین مقام به حضرت محمد(ص)را در آخرت دارد.😍2)سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات است.😍3)تنها چیزی که بعد نماز واجب،روز قیامت(روز حسرت)مردم حسرت می خورند،کسی است که صلوات زیاد فرستاده باشد.😍۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نور صراط و نور بهشت است.😍۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.😍۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.😍۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.😍۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.😍۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.😍۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.😍پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم😍😍😍
اینجور آدم هارو نباید رفت آمد کرد یا سالی ماهی یکبار.مخمان وقتی میره مهمانی در حد چند تا گار کوچک ب ...

ماام با جاریام نمیریم بیرون . ببخشید ما میگیم دستشون ب‌خشتکشونه . بقیه باید بیارن اینا‌ بخورن. منم نمیرم. اما‌با عروسمون گاهی اون میاره گاهی من. مشکی‌ام نداریم 

parasoo1989@