2777
2789
من کسی که دوسش داشتم، دوسم نداشتدیگه آدم سابق نشدم

من از بسسس دل ادمایی ک دوسم داشتنو شکستم بخاطر شرایط بهتر از عشق اتشین ی ادم گذشتم وارد رابطه دیگ شدم دل اونم شکستم خیانت کردم دل پدر مادرمو شکستم شوهرم ک جونش درمیره رو اذیت میکنم هیچی نمیگه بدترین رفتارارو با خانواده شوهرم کردم اونا برو خودشونم نیاوردن بخشیدن میرم خونشون نمیزارم دست ب سیا سفید بزنم باز من پشت سرشون خوب نیستم خوب حتییی خداااا هرچییی مبخوامو بهم داده و میده باز من طلبکارشم بدشو میگم 😭

بودنم با کسی از سر ترسمه وگرنه عزت و احترامو اینا حالیم نی 

دلم میخواد ادم شم خذا منو ببخشه نمیدونم چرا ایقد عوضیم🤦‍♀️😢

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
باید شروع کنی به خوب کردن حالتمن بعد ۶ ماه حالم کلی بهتر شدهمن خودمو تو اون حال رها نکردم سعی کردم ح ...

من حال بدم مرحله ای عه

یه مدت خوبم باز ی روز حالم بده

لایک نکن عزیز😂😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از بسسس دل ادمایی ک دوسم داشتنو شکستم بخاطر شرایط بهتر از عشق اتشین ی ادم گذشتم وارد رابطه دیگ شد ...

چند سالتونه؟؟

من حاضرم جونمو بدم واسش ولی نیست...

لایک نکن عزیز😂😐
من حال بدم مرحله ای عهیه مدت خوبم باز ی روز حالم بده

شاید تراپی هم بتونه کمکت کنه

نظر من اینه این حال بد رو نپذیر و توش غرق نشو هرجا حالت بد شد سریع دست به کار شو تا حالتو خوب کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
آره ، ذاتی هم میتونه باشه ، کسانی که طبع سودایی دارن همیشه خودشون رو سرزنش میکنن. طبع منم سودا است.

والا من اخر متوجه نشدم طبعم چیه 

حالا من خودمو سرزنش نمیکنم 

دیگران رو سرزنش میکنم 

چون معتقدم  دیگران کاراشون اشتباهه 

و من اگر کارم اشتباهه  قبول دارم ولی دیگران باید بگن عیب نداره تو هر کاری دلت خواست بکن فقط قهر نکن 😂😂 یه ادم لوس ننر در نظر بگیر😂 

پیج آشپزی من 
والا من اخر متوجه نشدم طبعم چیه حالا من خودمو سرزنش نمیکنم دیگران رو سرزنش میکنم چون معتقدم دیگران ...

طبع شما چیه ؟ 

(طبع اون چیزیست که باهاش به دنیا اومدید ولی مزاج یعنی وضعیت فعلی که بعلت نوع تغذیه و ... دارید)

استخوان بندی قد بلند و تپل میشه دموی

استخوان بندی قد کوتاه و تپل میشه بلغمی

استخوان بندی قد کوتاه و لاغر میشه سودایی

استخوان بندی قد بلند و لاغر میشه صفرایی

حس بسیار خوب چون وقتی به گذشته فکر میکنم هیچ کار و تصمیمی برای پشیمونی ندارم و همیشه در حال تلاش بود ...

این حس رو مسائل مالی چه اثری داشت

من خونه خوب خریدنم قفله انگارچه پیشنهادی داری

رفتمفایده نداشت

تا وفتی خودتم نخوای و تلاش نکنی تراپیست خیلی نمیتونه کاری از پیش ببره مهم‌ترین کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اصلا خودمو آدم بی‌لیاقتی نمیبینم همیشه نگاهم به خودم اینه که تو لیاقت زندگی خوب و حال خوب رو داری

تا وفتی خودتم نخوای و تلاش نکنی تراپیست خیلی نمیتونه کاری از پیش ببره مهم‌ترین کسی که میتونه بهت کمک ...

این حس رو مسائل مالی چه اثری داشتمن خونه خوب خریدنم قفله انگارچه پیشنهادی داری

عزیزم تجربه‌ای تو این مورد ندارم

چند سالتونه؟؟من حاضرم جونمو بدم واسش ولی نیست...

میگی هیچ بودنی ارزش نصف و نیمه بودن رو نداره 

۲۱

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺