من نه تو رو میشناسم نه میدونم مردی زنی چی هستی، طرف تاپیک زده راحب واکسن خودش شروع کرده که از تاپیکم برو بیرون و فلان، بعد شما ده بار به من توهین کردی.
خداییش واکسن زدن با نزدن بقیه شخصیه؟!!!! الان شپش که سالها بود تو ایران وجود نداشت باز پیدا شده
آبله دوباره پیدا شده
وبا و هزار جور مریضی که ریشه کن شدن پیدا شده
بعد تو اومدی گیر دادی به من؟!!! خجالت نمیکشی؟!!! امیدوارم عواقب همین واکسن نزدن بقیه چنان دامنتو بگیره ببینم میای انقد باز بهم توهین کنی؟!! آخه مگه اصلن من تورو میشناسم که دیگه ول کن من نیستی؟!! خدا میدونه کجا بزرگ شدی انقد بیتربیت و عقده ای و روانی هستی، به تاپیک بود تموم شد چرا ول نمیکنی، بیماری؟!! مشکل روحی داری؟!!
بابا ول کن دیگه، انقد روانی بازی درنیار. من با صاحب اون تاپیک تهش یه صحبت عادی داشتیم و تموم شد تو این وسط چی میگی؟!!
بدددددبخت به خونواده یبیچارت، چه میکشن از دستت، بدبخت به کسایی که مجبورن تو رو هر روز تحمل کنن. خدایی نگا سر به قضیه ساده دیگه ول کن نیستی.
اصلن سلامت روان نداری، کاش بخاطر خودتم شده به مدت بری دکتر دارو مصرف کنی. لابد مدام صدا میومد توی سرت که باز اومدی تاپیک زدی راجبش.
اونجا محلت ندادم چون مشخص بود آدم مشکل داری هستی، اما با تاپیک زدن دبگه ثابت کردی مشکلت حاده. خدا شفات بده جدی، بخاطر اطرافیان بیچاره ت