2777
2789
عنوان

تاپیکم در مورد همسر دوم شدن ترکید

1447 بازدید | 63 پست

عزیزان اولا که من ادمی نیستم که با یه مرد نامحرم هم بستر شم که میگین میخواد سواستفاده کنه و شرطم برای ادامه اشنایی فقط ازدواجه

و اینکه میخواد دوتا بچه دیگه ام داشته باشه اما زنش تواناییشو ندارهذیا نمیخواد تو ۴۵سالگی

و سوم اینکه من خودم شاغلم اما چقدر کارکنم که بتونم یه خونه بخرم یا ایندمو تامین کنم تا کی میتونم کار کنم بااین وضعیت اقتصادی خراب

من از خدامه فقط واسه بچه منو بخواد هیچ‌ نیاد ببینه منو تنهایی زندگی کنم 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

خب

شما ک با این متن و نوشته ها معلومه قصدت جدیه و میخوای باهاش ازدواج کنی

دیگه نظر ما مهمه مگه 🤦🏻‍♀️

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ // p 650

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمئن باش، مطمئن باش ،مطمئن باش اون مرد دروغ گفته بهت، 

در ضمن چون ایشون بچه ی شر می خواد بهش اجازه ی ازدواج دوم داده یعنی چه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب سوال بالا رو بده،

درضمن چون حتما و حتما و حتما آه و نفرین یک زن بیگناه آبرو دار و داماد دار دنبالت می افته، حتما و حتما در این زندگی از زندگی اولت بدبخت تر میشی، شما دیگه تحمل یه ضربه ی بزرگتر در زندگیت رو نداری، تابلو سرت داره کلاه میره

ایشالا بعد تو هم زن سوم بگیره واسه بچه شش و هفت 

مادرتو خواهراتم هوو دار شن همه با هم جشن هوو بگیرین

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خودت ک تصمیمت رو گرفتی دیگ نظر بقیه چیه این وسط؟ میخوای وجدانت راحت بشه؟

نه ولی میخواستم نظر بقیه رو هم‌بدونم 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

واسه ارزوهاتون آوار نشین رو زندگیه دیگه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهندچرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
شماتاچندوقت قبل همسرداشتی وحامله بودی چی شد؟

من کی حامله بودم برو تاپیکامو بخون من هیچوقت باردار نبودم

اگر پدرت هم با مادرت همینکارومیکرد همچنان آنقدر روشنفکر بودی؟

عزیزم کلمه روشن فکر رو ب این کارای لجن ربط ندید توروخدا

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهندچرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️