2777
2789
عنوان

کد پنج فرهنگیان

4855 بازدید | 147 پست

بچه ها من امروز رفتم هسته ی گزینش استانمون زده بودن لیست اسامی کد های ۵ و ۱۹ هنوز برای ما ارسال نشده از ۷ شهریور خودمون برای بررسی مجدد دعوت میکنیم 

به شما هم همینو گفتن ؟

اطلاعاتی در مورد کد پنج دارید ؟چقدر احتمال قبولی هست؟

سلام منم کد ۱۹ دبیری هستم

به ما هم گفتن هفتم بیاید  

تا دلیلشو ندونیم  متاسفانه بلاتکلیفیم  

میگن وزیر عوص شده  سختگیریا  کمتر شده  خیلی از آموزگاریا  مرحله  اول  مشکلشون حل شده 

ان شالله ک با تعهد  حل بشه

سلام منم کد ۱۹ دبیری هستمبه ما هم گفتن هفتم بیاید تا دلیلشو ندونیم متاسفانه بلاتکلیفیم میگن وزیر ...

تو کارنامه ی من زده رتبه ی داوطلب ۲۰ آخرین رتبه قبولی ۲۳ 

یعنی منو برنداشتن اونی که از من پایین تر بوده رو برداشتن واقعا یعنی چی آخه 

به معرف هامم زنگ نزدن نه به دوستام نه به همسایه و آشنا

نمیدونم چرا ردم کردن

من چند بار اینجا پرسیدم میگن احتمال قبولی هست یکی میگفت ورودی بهمن ها اکثرا کد پنجن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو کارنامه ی من زده رتبه ی داوطلب ۲۰ آخرین رتبه قبولی ۲۳ یعنی منو برنداشتن اونی که از من پایین تر بو ...

امسال تحقیقاتشون محلی نبوده  انگار  

ب معرفای منم  زنگ نزدن 

منم رشتم تک ظرفیتی بود توی آزمون و مصاحبه نمره اول شدم ولی متاسفانه  کد خوردم نمیدونم نفردوم رفته جام یا نه 

میگن ک جای ما محفوظه رفع کد بشیم ان شالله میریم سرکلاس

دیگه بستگی داره مرحله اول اعتراضمون قبول شه یا دوم 

مرحله اولیا بهمن  دومیا  سال دیگه میرن سرکلاس

امسال تحقیقاتشون محلی نبوده انگار ب معرفای منم زنگ نزدن منم رشتم تک ظرفیتی بود توی آزمون و مصاحبه ...

واقعا نمی دونستم دو مرحلست 

من راستش علاقه ی به فرهنگیان ندارم پزشکی میخوام ولی فکر نکنم رتبم امسال برسه از طرفیم نمیخوام کلا زحماتم به باد بره حداقل یه چیزی دستم باشه 

ورودی بهمن باشم خیلی به نفعم میشه تا اونموقع برا کنکور میخونم بعد بهمن دانشگاه میرم و میام امتحاناهم که تیره یه جوری هر دو رو هندل میکنم

واقعا نمی دونستم دو مرحلست من راستش علاقه ی به فرهنگیان ندارم پزشکی میخوام ولی فکر نکنم رتبم امسال ب ...

در واقع سه مرحله ست 

اگه حاد نباشه مرحله اول توی استان حل میشه 

استعلام باشه  میرسه مرحله دوم ک تهران هست 

اگه خیلی حاد باشه مثلا سیاسی باشه  میرسه دیوان عدالت کشوری

سلام ببخشید شما ماله کدوم استانید منم کد پنج خوردم😭💔تاحالا کسی کد پنج خورده ولی قبول شده باشه؟

ببخشید استانمو نمیتوتم بگم 

من چند بار پرسیدم تو سایت میگن اکثرا قبول میشن نمیدونم دیگه

ببخشید استانمو نمیتوتم بگم من چند بار پرسیدم تو سایت میگن اکثرا قبول میشن نمیدونم دیگه

خواهش میکنم توببخشید گفتم شاید سختگیری هسته های گزینش از استانی به استانه دیگه متفاوت باشه مرسی🧡