2777
2789
الکی حرص نخورهرکی هرچی گفت یا جوابشو بده بگو اینجوری ب نفع بچمه من خوبیشو میخامیا ی لبخند بزن و بگذر ...

دقیقا

بخدا الان دکترا چون تشویقی و امتیاز میگیرن میگن طبیعی خوبه چون واسه خودشون بهتره

دکتر دوستم گفته بود اینو که بخاطر اینکه امتیاز دکتر بالامیره با هربار زایمان طبیعی

بلاخره پیداش میشه  یه روز رنگین کمون"^"دیگه نمیگیره هیچوقت رنگ غم آسمون😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیدو سنگین نبود روزی چن بار میدادی

عزيزم من جزيره قشم زندگي ميكنم

اينجا مواد غذايي و شيرخشك خارجي اكثرا ميارن

نيدو خارجي ميدادم

عااالي بود

ولي فقط شبا موقع خواب ميخورد

الان دخترم سه سال و نيمشه اصلا يادم نيست دقيق

ولي پسرم اول دي به اميد خدا به دنيا مياد

همه واستادن بالا سرم حق نداري شير بدي

مخصوصا شوهرم

ميگه فقطططط شيرخشك

راستي اصلا همين آغوز كه تبليغ ميكنن

ديروز يه پست ديدم اينستا

خانوم ايراني ساكن امريكا كه اونجا سزارين كرده بودن

اجازه ندادن دو روز اول شير مادر بده!

شير خشك دادن نوزاد

حالا من بيمارستان مادران تهران سزارين كردم

ميومدن چك ميكردن شيرخشك ندم اصلا!

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰

سلام.بدون سوگیری میگم.

در مقالات هم هست بچه های که شیرمادر میخورند باهوشتر می‌شوند.اما اصل هو ش یعنی55درصد هوش از مادربه  ارث میرسه.پس بچه های مامانهای باهوش باهوش ترند تا بچه های باباهای باهوشی که خانومشون خیلی باهوش نیست. 

نخورید منو 

یه ارشد حنین شناسی دارم پس چیزایی که میگم از مقالات روز دنیاست نه خاله زنکی.موفق باشید

دقیقابخدا الان دکترا چون تشویقی و امتیاز میگیرن میگن طبیعی خوبه چون واسه خودشون بهترهدکتر دوستم گفته ...

👍👍

تو اینستا این ماماهای تازه کارو میبینم ک هی میگن طبیعی خوبه دلم میخاد فحش بدمشون فقط

فرشته ی من ۲۲ دی زمینی شد😍خوش اومدی نلینم🥰😍❤❤❤❤
عزیزم من شیر مادر خوردم بجون خودم ۲۴ سالمه کل دوندونام خرابه عقب ک هیچی ندارم دندون حلوییم دوتا خراب ...

ببین گلم اصلا فکرش رو نکن از نظر سلامت و بهداشت و رشد شیرخشک ک به کودکت میدی کاملا نرمال و سالمه 

🧡وقتی ک یاد میگیری احساسات خودت رو کنترل کنی؛یعنی ب قوی ترین نسخه خودت تبدیل شدی.... 

دقیقابخدا الان دکترا چون تشویقی و امتیاز میگیرن میگن طبیعی خوبه چون واسه خودشون بهترهدکتر دوستم گفته ...

بله همینطوره الان ما یک آقایی تو خانواده داریم جراح هست خودش میگه رو بیمارستان‌ها زوم شدن برای تبلیغ طبیعی و امتیاز میدن وگرنه اصلا طبیعی خوب نیست خودش هم خانومش رو فرستاد سزارین 

این طرحهای تبلیغی زایمان طبیعی و شیرمادر همش برلی دولت عست که رایگان دربیاد 

اونم که الان به تجربه خانمها فهمیدن هم سزارین بهتره هم شیرخشک دیگه تبلیغات دولت هم تاثیری نداره

شیر مادر هم تا حدی تاثییر داره

شیرخشکم تمام مواد مغذی و فسفر و آهن و ویتامین کامل داره

بعضی ها که تغذیه شون مناسب نیست همون بهتر شیرخشک بدن

حالا یکسری هم ویتامین و آهن خارجی میدن

امگا سه خارجی میدن همه اینها روی هوش بی تاثیر نیست

بله همینطوره الان ما یک آقایی تو خانواده داریم جراح هست خودش میگه رو بیمارستان‌ها زوم شدن برای تبلیغ ...

من بچه اولمو اورژانسی سزارین شدم

واقعا راضی بودم اونم توی بیمارستان دولتی

درصورتی که من خواستم طبیعی برم خداروشکر کیسه آبم نشتی کرد و فرستادن سزارین

بلاخره پیداش میشه  یه روز رنگین کمون"^"دیگه نمیگیره هیچوقت رنگ غم آسمون😔
عزیزم من شیر مادر خوردم بجون خودم ۲۴ سالمه کل دوندونام خرابه عقب ک هیچی ندارم دندون حلوییم دوتا خراب ...

چی بگم والله .همش به خاطره شیرینی جاته ونبود کلسیم .و ویتامین .من دختر داییم به پسرش شیر خشک میده .دارو میخوره ..ولی شیرخشک  گرون میده .ابجیم سه قلو داشت همه را مجبور کرد پول بدهند شیر خشک گرون بخره .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
بله همینطوره الان ما یک آقایی تو خانواده داریم جراح هست خودش میگه رو بیمارستان‌ها زوم شدن برای تبلیغ ...

طبیعی طبیعی قابله های قدیمه .و یا مال خارجی ها .اب داغ و گرم و ورزش باعث میشه بچه خودش بیاد بیرون .بیمارستانها که پوست ادم را میکنند .

۱۴این یکی رو الان شیر خشک خریدم از همون بیمارستان میدم بهش

من مشكلم اينه نميدونم بدو تولد چه شيري بدم

نيدو از ٦ ماهگي داره

بچه اولم چون شيرم كم بود دكتر گفت يكم ببلاك ميتوني بدي

روز سوم تولدش برده بودم چكاپ ريخت توي ليوان بده بهش!

همش رفت توي دماغ بچم

كه چي!؟

كه بچه به شيشه شير عادت نكنه!

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
👍👍تو اینستا این ماماهای تازه کارو میبینم ک هی میگن طبیعی خوبه دلم میخاد فحش بدمشون فقط

سزارین دردش از طبیعی خیلی بیشتره .

طبیعی دردش مال یک لحظس .سزارین اولش بی حسیه درد نداره ولی دردش مال چندین روزه...ابجیم مسکن هم میخورد.....بعدش اکثرش نمیتونی تا سه بار بیشتر باردار شی.چون شکم را شکافتند.....الان تو خارج زایمان طبیعی در اب گرم هست .خیلی راحت تره ....

2810