2777
2789

برام سه تومن زده اول ماه حالا گفتم دوباره بزنه گفت سه تومن بسه با کارت خودت بخر من شاغلم از اول خودم هی کارت کشیدم خرج خودم کردم دیگع دیشب اینجوری گفت از صبح بهش پیام دادم برام دوباره پول بزنه خیلی گفتم تا زد بعد پیام دادم پول دست نمیزنم فقط خواستم بگم برام بایدی وجود نداره که دیشب گفتی بسه نمیزنم خیلی حرفای بدی بهم زدیم مخصوصا من الان حالم بده نباید دل شو میشکستم گفتم خانواده هارو میارم وسط میگم خسیسی همه فلمیلات هم میدونن مسخزه اش میکردن 

دعا کتید اعصابش خورد نشه سرکار اشتباهی کنه 

چقدر بدم میاد از دعوا سر پول....خودت باید مدیریت میکردی.از اول درامدتو جمع میکردی تا عادت نکنه....اما وقتی بهت پول داده.یعنی عادت نکرده....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان عصبانی هست مرد ها وقتی عصبانی هستن دوست دارن تنها باشن،شما مثل قبل رفتار کنید بعد که آروم شد از دلش در بیارین و با سیاست و مهربونیت ازش چیزی درخواست کنید

این نیز بگذرد

مگه خرج چی میکنی که هم حقوق خودت تموم شده هم سه تومن شوهرت؟ 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"