سلام عزیزان امروز بردم پسرمو بهداشت اول گفت قدش ۷۶ بعد گفتم یک سالگی این بوده باز دوباره گرفت گفت ۷۸ گفت قدش کوتاه ..اما وقتی پسرم خواب بود من چند بار گرفتم قدشو ۸۰ بود ..تو بهداشت خیلی دستو پا میزنه باسنشو میده بالا ..چیکار کنم ؟؟
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه بابا اهمیت داره ..الان پسر جاریم کودکی قدش کوتاه بوده پیگیری نکردن از خواهراش هم کوتاه تره
مگه از لباساش متوجه نمیشی که داره قد میکشه؟
قد ۹۰ درصد ژنتیکی هست
مواد لازم و مقوی بدن رو بهش بده
دیگه کار خاصی ازت برنمیاد
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
خوب واقعا اهمیتی نداره وقتی رشد بچه طبیعی و نرماله
حالا میخوای سر دو سانت حرص بخوری بخور
هیچ دو تا بچه ای مثل همنیستن حتی از یک خانواده