2777
2789

خواهش میکنم برام دعا کنید زیگیل نداشته باشم خواهش میکنم پول دوا دکتر ندارم بعدش مجبورم همین جوری بمونم تا بمیرم کاش حداقل بی آبرو نشم 

توروخدا برام دعا کنید خواهش میکنم دعا کنید شب روز برام نمونده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اون کسیکه زگلیت کرده برو پول دوا درمون بگیر

خوب شد گفتی بهم اصلا به فکر خودم نرسیده بود ک برم ازشون بگیرم ببخشید وقت شمارو هم گرفتم حتما اگر سر راهم پیداشون کردم میگم  بدن

بعد شش سال یاد زگیل افتادی؟

من دوسال پیش هم مشکوک شدم دوتا دکتر رفتم یکی گفت هسن بکی بعپس گفت نیست 

من دیگ اطمینان پیدا کرده بودم چیزی نیست 

ولی دوباره زیاد شدن 

زیگیل ممکنه حتی تا سال ها خودشو نشون نده

خوب شد گفتی بهم اصلا به فکر خودم نرسیده بود ک برم ازشون بگیرم ببخشید وقت شمارو هم گرفتم حتما اگر سر ...

خو پس چطور با یکی دیگه پنج سال بودی اگه کل مسیر زندگیت عوض شده 

منتظر...
باید همون ماه های اول زگیل گرفته میبودی و بالا میومدن نه بعد شش سال شاید زگیل نیست

دکتر اول ک رفتم گفت این بیماری ممکنه سال ها خودشو نشون نده دکتر دوم گ رفتم گفت نه زیگیل نیست

خو پس چطور با یکی دیگه پنج سال بودی اگه کل مسیر زندگیت عوض شده

من اون موقع ک این اتفاق افتاد برام ۱۶ سالم بود به خانوادم گفتم می‌خوام ازدواج کنم قبول نکردن و خب کسی هم منو نگاه نمی‌کرد به خاطر فک و صورتم خیلی مشکل داشت عقب بود 

بعد یک سال این اومد بهم پیشنهاد. داد من خر شدم پنج ساله باهمینم پنج سال حتی بارها توبه کردم ولی بازم برگشتم دست آدم دیگ ای بهم نخورده قصدمون هم ازدواجه فقط شرایط جور نمیشه ک بیاد

من دوسال پیش هم مشکوک شدم دوتا دکتر رفتم یکی گفت هسن بکی بعپس گفت نیست من دیگ اطمینان پیدا کرده بودم ...

نه بابا.اینجوری نیست یه مدت ایمونس بخور ببین واکنش زیگیلا چطوره ولی اصلا،با دوسپسرت رابطه،نداشته باش

منتظر...