2777
2789
عنوان

بقایای بچه دومم روی کمده اینم سقط شد نمیتونم بلند شم ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دردتو درک میکنم ولی اگه میخاست بعدهابره بهتر الان سقط شد من 36روزپیش هفته 25 سزارین شدم یک هفت ...

عزیزم خیلی متاسف شدم و آرزو میکنم خدا به زودی زود یه نی نی سالم و صالح بهت بده 

طوری که تمام این  غم رو برای همیشه فراموش کنی

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
اخه دختر خوب، جنین ۵ هفته همش یک تا دو میلیمتره چرا تراژدیکش میکنی برای خودت که اینجوری اذیت بشی الب ...

میترسم سهل انگاری خودم بوده باشه دیروز یکم پیاده روی کردم 😭😭😭😭😭😭 خدا منو ببخشه 

۳۲ سالمه خیلی وقته منتظر بچم 

میترسم سهل انگاری خودم بوده باشه دیروز یکم پیاده روی کردم 😭😭😭😭😭😭 خدا منو ببخشه ۳۲ سالمه خیلی و ...

ببین عزیزم ۳۲ سال واقعا سن وحشتناکی نیست. همسن های تو هنوز ازدواج هم نکردن 

من توی ۳۵ سالگی یه سقط داشتم ۳۶ سالگی دخترمو باردار شدم و الان توی ۴۰ سالگی بچه بعدیم دنیا میاد 

سنم زیاده؟ خب واقعا دخترای خوشگل فامیل که همسن من هستن هنوز ازدواج نکردن! 

واقعا ناراحت این چیزا نباش . فقط صبور باش 

ان شالله به زودی زود دامنت سبز میشه و صاحب چند تا نی نی ناز و دلبر و سالم میشی😍

مشهدم امام حسین خودش بهم بچه داد نمی‌دونم چی گفتم چیکار کردم که ازم گرفت😭کلی نذر کرده بودم

تو هیچ کاری نکردی عزیزم. گاهی جنین یه سری مشکلات ژنتیکی داره که باعث میشه سقط بشه حالا یه بچه زودتر و یکی دیرتر. تازه باید خدا رو شکر کنی که هفته های اول بوده وگرنه خیلی برات سنگین میشد 

دوست من بچشو سالم توی هفته ۳۹ دنیا آورده و حتی نتونسته بغلش کنه! واقعا ناشکر نباش ۵ هفته چیزی نیست. 

ان شالله سری بعد قبل از اقدام برو پیش یه فوق تخصص مادر و جنین (پریناتولوژی) که اگر مشکلی هست قبل از اقدام برطرفش کنی و تا آخر بارداریتم تحت نظرش باش