2777
2789

من دوسال پیش کراتین انجام دادم بعد اروم اروم موهام شروع به ریختن کرد ۲ ماهه به طور جدی دارم بهش میرسم قرص فیتو خریده بودم ۲ ماه مصرف کردم ریزش نداشتم بار دوم ک خریدمش ریزشم برگشت نمیدونم چرا بخدا خیلی خیلی موهام پر بود بس که رفتم هر آرایشگاه گفت چقدر پره چش خوردم بهدا الان دم موشه دم موش اگ چیزی میدونید ک موهامو مثل قبل بکنه بگید اصلا بر میگرده موهام؟ تازه ۲۰ سالمه

به خاطر کراتین 

دختردایی منم انجام داد نابود شد موهاش 

6 تومن داد کرم و ماسک مو گرفت ریزشش قطع شد بعد پسرونه زد الآن برگشته موهاش. 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روغن نارگیل طبیعی استفاده کنید

تو کانال امضام هست

اگر توی شهر خودتون پیدا نکردید

استرس رو هم از خودتون دور کنید

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بزرگترین اشتباه ازلحاظ خرج کردن واسه مو واینا ،کراتین مو هست

اگر کسی کچلی میخواد بره کراتین کنه

من فقط وفقط یه شامپو زدم که روش نوشته بود یکی از موادش کراتینه

یعنی بهت بگم ریزشی گرفت بیاو ببین

از وقتی قطع کردم ویه شامپو معمولی میزنم بهتر شده ولی هنوز اثرات ریزش هست 

اینا تجربیات ونظر شخصی من بود 🤷‍♀️

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )

ربطی به چشم زدن نداره الان ۸۰ درصد مردم میگن موهاشون ریخته نمیدونم از تغذیه هست یا مواد شیمیایی یا چی که همه اینجوری شدیم .من خودم موهام پر بود الان نصف بیشترش ریخته هی میخوام برم دکتر وقت نمیکنم

2810