2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگررومختونه

4852 بازدید | 172 پست

من خودم اصلابازی فرزاد فرزین رونمیپسندم ایشون هرچقدر که توخوانندگی استعداد داشته باشن توبازیگری صفرمطلقن هرکسی روبحرکاری ساخته آن قرارنیست اشپزجای بناباشه وبالعکس بابک حمیدیان هم خیلی چندش بازی می‌کنه حال بهم زنه پژمان جمشیدی هم که شورشو درآورده همه جا هست آدم دیگه دلش نمیخوادتلوزیونوروشن کنه هرشبکه میزنی اونم بازی کرده آقای هوتن شکیبا هم خیلی بدبازی میکنن اصلابلدنیستن حس بگیرن وبه بیننده هم منتقل کنن به نظرم تنها فیلمی که خوب بازی کردن حبیب تولیسانسه هاست اونم چون واقعابه قیافش میادکمدی جدی اصلاداراحیایی هم که اگه بازیگرحساب بشه فقط دوستدارم ادای باباشودربیاره خودش نیست اصلارفتاروحرکاتاش به جای همه اینااقای بهرام افشاری واقعاعالین آقای هادی کاظمی هم بینظیرن مخصوصاتواکازیون ترکوندن واقعابازی جفتشونودوستدارم موافقابلایکن خانم ژاله علو هم توی زیرخاکی عالی عمل کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با فرزاد فرزین موافقم 

فقط تخصصش زیرآب زدن بقیس 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

اصن از وقتی خواننده ها وارد بازیگری شدن و و بلعکس

گند زده شد تو هردوتاش

فیلمایی که خواننده توش بازی کرده باشه رو ابدا نمیبینم چون میدونم یه مزخرف به تمام معناست از گشت ارشاد سه تا قطب شمال و خانه شیشه ای

مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟

وااااای باورم نمیشه، هوتن شکیبا معرکه ست! یه هنرمند تمام عیاره!!! 

تو شبی که ماه کامل شد من خودم از مالیخولیایی بودنش میترسیدم، 

تو عامه پسند چقدر احساس عدم امنیت میده با رفتارش و حرف زدنش، قشنگ یه خوفی میاد تو جون آدم.. 

تو ملاقات خصوصی چقدر فوق العادس

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

پژمان جمشیدی هم خیلی حق گفتی 

قبلا خیلی باحال بود 

یوسف تیموریم جدیدا خیلی نچسبه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

برعکس شما من بازی پژمانو دوست دارم 

و برعکس خیلیا از بازی جواد عزتی بدم میاد 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

میترسم اسم ببرم برن ازم شکایت کنن خانم ها به خدا یبار از یه آدم معروف انتقاد کردم بیان نی نی سایت به خدا از فتا بهم زنگ زدن گفتن ازتون شکایت شده خلاصه کشوندنم فتا و بماند که چقدر هم بد شد لطفا تو فضای مجازی اصلا انتقاد نکنید به هیچ عنوان 

از این بازیگر نقش قیمت تو برنامه دورهمی خوشم نمیاد خیلی بی مزه و فیکه و خنده های زوری و الکی و شوخی های الکی 🚶🏻❌ 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !