2777
2789
عنوان

از شیرگرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 34 پست
نه مادرعزیزم اگه الان از شیر بگیری هیچ ظلمی نمی کنی .دیگه ۱۹ ماه شیر دادی .من تا دوسال کامل شیر داد ...

اره واقعا اصلا خواب عمیق نداریم صبح که بیدارمیشم خسته تر از بقیه روزم هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر شب واسه دندون خیلی بده پوسیدگی میاره بلند شو بهش آب بده یکم راهش ببر بذار بخوابه نذار به چیزی عا ...

اره دقیقا دلیل اینکه شش ماهگی تلاش کردم از شیر بگیرم فقط بخاطر دندوناش بود 

خواستی شش ماهگی از شیر شب بگیری؟ظلم واقعی اون بوده بنظرممن بچه ام اهل غذا نیس زیاد من شب موقع خواب ه ...

اره عزیزم شش ماهگی چون شیر شب واسه دندوناش خوب نبودنه بخاطر حرف بقیه

شیر شب واسه دندون خیلی بده پوسیدگی میاره بلند شو بهش آب بده یکم راهش ببر بذار بخوابه نذار به چیزی عا ...

من ازوقتی ردنیا اومد کولیک داشت با ماشین میخوابید سه چهار ماهگی عادت کرد به اینکه باراه رفتن میخوابید  یعنی نصف شبم بیدار میشد باید راه میرفتم که بخوابه الان هم با راه رفتن میخوابه خیلی مقاومت میکنه براخواب مجبورم راه برم تا بخوابه 

بسته دیگه ۱۹ماه چه خبره یکسال بسته ،شیر تو شیشه بده ،شام هم خوب بده سیر بشه بخوابه

یکسال !شوخی میکنید ؟

کودک تا ۲۴ ماه کامل باید شیر بخوره کنار غذای اصلی تا از نظر روانی هم شرایط ترک شیر رو داشته باشه کمتر از این سن واقعا ظلم 

دوست عزیز روز ها بدید حتما شب ها کم کم ترکش بدید اگر قبلا دوبار باید شیر میخورد حالا یک بار بدید بعد چند روز همون یکبارم ندید ولی غذای مقوی بدید که جبرانش بشه و شب ها هروقت بیدار شد اب بدید یا ابمیوه طبیعی 

مث اب هندوانه بعد چند شب دیگه متوجه نبود شیر شده  شبا بیدار نمیشه 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿
یکسال !شوخی میکنید ؟کودک تا ۲۴ ماه کامل باید شیر بخوره کنار غذای اصلی تا از نظر روانی هم شرایط ترک ش ...

اره فعلا شیر روزش رو میدم اما نصف شب که بیدار میشه اصلا بدون شیر نمیخوابه 

برای منم دوسال و دوماهشه هنوز شیر شب  میخوره تو روز نمیخوره زیاد چی بشه ولی شب ندم قیامت به پا می‌کنه.حنچتی دوسالش تموم شد شیر خشک دولتی دیگه نمیدن آزاد میگیرم اونم به سختی دوشب شیر پاستوریزه دادم نخورد گریه میکرد منم گرفتارم