2777
2789

چند وقتشه؟منم باید کم کم شروع کنم

البته دکترش گفته بود ۱۸ماهگی قطع کنم بخاطر وزنش

اما الان ۲۲ماهشه و بدتر هم شده اوضاع

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

چند وقتشه؟منم باید کم کم شروع کنمالبته دکترش گفته بود ۱۸ماهگی قطع کنم بخاطر وزنشاما الان ۲۲ماهشه و ب ...

هجده ماهشه،ولی به من گفتن از وقت دندون در میاره باید قطع کنم شیر شبو ولی من موفق نشدم هنوز😓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هجده ماهشه،ولی به من گفتن از وقت دندون در میاره باید قطع کنم شیر شبو ولی من موفق نشدم هنوز😓

منم تلاشام ناموفق بود و بنظرم بدنشون هم نیاز داره تا ۲سالگی

مسواک واسش بگیر 

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

هر چی بزرگتر بشن سخت تر میشه . پسر من یک هفته مثل یه معتاده در حال ترک ضجه زد . بعد از یه هفته تازه از غصه تب کرد . دو ساله بود اون موقع . به نظرم هجده ماهگی بهتره ولی حتما باید کمک کنارتون باشه و به هیچ وجه کوتاه نیاید

منم تلاشام ناموفق بود و بنظرم بدنشون هم نیاز داره تا ۲سالگیمسواک واسش بگیر

تا دوسالگی که روزا باید داد ولی به نظرم الان شیر شب قطع بشه خیلی بهتره هم برا دندوناشون هم خواب بهتر 

۱سال ۸ ماهه بود هفته اول روز کلا ندادم شیر شب اولش رو پا میخابوندم وسط شب پامیشد میدادم شیر بخوره از هفته دوم هم پامیشد میزاشتمش رو پام آب هم میدادم تشنه نباشه قبل خاب غذا میدادم سیر میشد

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗