2777
2789
عنوان

هر چی از لوندی بلدم یاد میدم شما هم چیزی میدونید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 45 پست

7-(چالش بستنی بستنی بگیرم و با هم بخوریم و من با دلبری بستنیم رو بخورم و بعدش یک کاغذ به هم سر بدم و با طنازی بگم عزیزم هرچی دلخوری از من داری تو این کاغذ بنویس چه تغییرات مثبتی دوست داری تو خودم ایجاد کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

٨-(یک کیف مخصوص برای س** داشته باشیم که داخلش باید لوازم آرایش لباس زیر لباس خواب لباسی که می‌خوام تو خونه بپوشم اکسسوری

داخلش باشه

و بابت هر س ک س اون کیف رو خالی و پر کنم

و همسر بفهمه که اون کیف مخصوص چه روز هایی هست

و وقتی پرش میکنی متوجه بشه که

شب قراره خبری باشه

اینجوری بدون اینکه حرفی بزنید

بهش نشونه دادید

متاسفانه اکثر این برنامه ها با داشتن یه پسر بچه شیطون تو خونه به سرانجام نمیرسه و آقایی تو خماری میم ...

دقیییییییییییقااااا حق تاابد 

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
متاسفانه اکثر این برنامه ها با داشتن یه پسر بچه شیطون تو خونه به سرانجام نمیرسه و آقایی تو خماری میم ...

این مثل چیزا رو فقط سالی دو سه بار باید انجام داد 

اونم برای مناسبتی مثل ولنتاین و سالگرد و تولد 

اون تاییم هم میتونید بچه رو بسپارید به کسی 

دقیییییییییییقااااا حق تاابد

این مثل چیزا رو فقط سالی دو سه بار باید انجام داد 

اونم برای مناسبتی مثل ولنتاین و سالگرد و تولد 

اون تاییم هم میتونید بچه رو بسپارید به کسی 

این یکی رو همه میتونن انجام بدنا 

۱۰_چهار تا کار  که قبل از خواب باید انجام داد یک پوشیدن لباس خواب  یا در آوردن لباس خونگی بدون لباس بخوابید اگرم سختتونه لباس خواب بپوشید دو عطر مخصوصتون رو بزنید  

پوست تنم را با پوست تنه همسر ماساژ بدم

موها باز باشه

اینم همه میتونن انجام بدن 😐 س ک س ی هم نبست 

١١-(شب موقع خواب پاهام یا دستام را بپیچونم دورشو بگم اینجا آشیونمه اینطوری به مرور زمان عادت می‌کنه هر شب پیش من بخوابه و شبا دیر نیاد خونه یا جایی نخوابه

و اگرم خوابید یاد شما بیوفته