2777
2789
چرا تاپیک استرونومی رو تعطیل کردن؟ ضمنا چشاتون نشون میده میتونید طالع بینی کنید.

بستگی ب اعتقادات داره بزاریم دیگران توی جهل رمالی و بازار گرمی های ذنیت دروغینشون بمونن:) وقتی دیدشون محدوده و از خیلی چیزها سردر نمیارن

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عذر منظور نداشتم لغت مناسب پیدا نکردم.. ولی بحث جالبی بود. تحلیل های جالبی هست.

نه ناراحت نشدم دوست عزیز صرفا از جهل مردممون ناراحتم همین بلانسبت منظورم کلی هست

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

کی بهت گفته چشات زیباست همونوزنده میخوام؟ 😁

همونیک اعتماد ب نفس شمارو ازتون گرفته ک بیرون خودتونو نازیبا ببینید

بله درسته . خب درک ارتباط ریاضیات و رفتار های انسانی برای همه مقدور نیست . ولی بعنوان یک پروژه مطالع ...

من روی فلسفه و علوم خیلی علاقه مندم نویسنده هم هستم.. بله درسته علاقمند این علوم هرکسی نیست

چشای منم بگید🥺😊

مهربون و لطیف شاید ی تنهایی خاصی توی خودت احساس کنی ولی قوی ای ی روح پر از مهربدنی