2777
2789

اره خیلی زیباست گلم ولی کاش عکستو پست اول نمیذاشتی

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

چرا پست اول؟دویت داری گوگلی شی؟

آره قشنگی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خیلی زیباست گلم ولی کاش عکستو پست اول نمیذاشتی

چطور پاك كنم گل ميش؟

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

مطمئنی عکس خودته با همچین ریسکی ک پست اول گذاشتی؟

من فكر ميكردم پاك ميشه اره خودمم

یک عشق متافیزیک ، انرژي خوان تاروت،انسان شناسی، فلسفه وروانشناسی استرولوژی و نویسنده   

چطور پاك كنم گل ميش؟

گلم باید نی نی یار شب رو تگ گنی

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

ايديش چيه عزيز

عزیزم راستش نمیدونم :)

بلاخره عکسی دیدم تو نی نی سایت 😄قبلا میگ میگیذمیزاشتن تا میومدم پاک میکرد 😐خدایش خوشگلم هست🤔

😂منم ب اشتباع پست اول گذاشتم😂😂😂

چرا تاپیک استرونومی رو تعطیل کردن؟ ضمنا چشاتون نشون میده میتونید طالع بینی کنید.

اطلاعی ندارم طالع بین و رمال نیستم دوست عزیز