2777
2789
عنوان

همسرم با خواهرش رفته کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1969 بازدید | 113 پست

زیارتش قبول نباشه انشاالله چون به زنش خیانت کرده ویک ماه شمارو گذاشته رفته تاپینک قبلتو خوندم 

تروخدا دوسش نداشته باش 

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله امام حسین رونق خیر بده به زندگیت نگران نباش خط ها خرابن دوست منم رفت بزور یکبارشد باهاش تصویری بگیرم

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
مگه زیر ی سقف نیستن ؟ اصلا نباشن چرا شمارشو دید زنگ نزد یا ی خبر نداد

نه خونه مادرش زندگی میکنه ده ماهه.وقتی شب سفر گفت میرم کربلا دعوا کردم باهاش که منم میخواستم برم گفتی گرمه و فلان.نگو خودت میخواستی باخواهرت بری

ان شالله امام حسین رونق خیر بده به زندگیت نگران نباش خط ها خرابن دوست منم رفت بزور یکبارشد باهاش تصو ...

ممنون عزیزم انشالله.دوتا بچه دارم و حال بچه هام خرابه از اینکه ده ماهه خونه نمیاد

خیانت میکنه بعد پا شده رفته کربلا؟هلاک اعتقادات قویش شدم

همه مدل ادم کربلا رفتند ......بعضی از جنس فرشته اند .بعضی هم نه .

بعضی دل شکسته اند میرند .

هرکی دلش بشکنه بیشتر میره

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ