2777
2789
عنوان

میخوام نمونه دولتی شرکت کنم

82 بازدید | 12 پست

من  امسال سال نهمم میخوام نمونه بخونم برای سال بعد میشه اگه کسی اینجا پارسال یا امسال قبول شده بگه از چه منابعی استفاده آیا ۳۱ استان امسال بدرد میخوره که بخونمش ؟؟و اینکه معدل سال هشتم ۱۹.۵ بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نخوندم برای نمونه ولی قبول شدم و تهش رفتم تیز هوشان 😂🤝🏽

بنظرم اگ متمرکز بشی رو درست اوکیه و هر رشته ک میخوای مثلا انسانی مطالعات باید زیاد بخونی 

تجربی علومت باید خوب بشه 

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

من امسال تیزهوشان فرزانگان ۱ قبول شدم 

بنظرم اگر هدفت نمونه هست 

اول هوش کمپلکس بگیر واسه درس هوش 

اگر میتونی کلاس هوش هم شرکت کن تکنیک ها رو یاد بگیری (آقای کنفچیان استاد خیلی خوبی هستن)

واسه بقیه درس ها هم ایکیو سان یا ۳۲ استان رو بگیر همه سوالا رو تحلیل کن 

اگر هدفت تیزهوشانه باز منابع جداگانه میخواد واسه بقیه درس ها بگو تا بهت بگم

میشه،بلاخره🌄🌱
من نخوندم برای نمونه ولی قبول شدم و تهش رفتم تیز هوشان 😂🤝🏽بنظرم اگ متمرکز بشی رو درست اوکیه و هر ...

واقعا؟

چه شهری هستین؟

امسال من تیزهوشان قبول شدم مطالعه متوسط داشتم 

اما دوستم که روزی ۱۳،۱۴ ساعت میخوند قبول نشد اینقدر رقابت بالا و ظرفیت کم بود

میشه،بلاخره🌄🌱
واقعا؟چه شهری هستین؟امسال من تیزهوشان قبول شدم مطالعه متوسط داشتم اما دوستم که روزی ۱۳،۱۴ ساعت میخون ...

گنبد 

تبریک میگم عزیزم 🤝🏽 انشاالله نتیجه زحماتت رو ببیینی

فقط 36 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

۳۱استان رو حتما بخونروی مطالعات اجتماعی وقت بزاربرای علوم و ریاضی حتما کلاس برواز اول سال هم شروع به ...

مممنونم ولی من میخوام تجربی بردارم میگن باید بیشتر علوم و ریاضیت قوی باشه 

مممنونم ولی من میخوام تجربی بردارم میگن باید بیشتر علوم و ریاضیت قوی باشه

تو آزمون نمونه اکثر افراد اجتماعی رو نمیزنن 

علوم و ریاضی رو کلاس برو براش حتما کلاسی که درحد نمونه کار کنه باهات و بقیه درسارم حتما بخون

بعضی وقتا خدا یجوری سوپرایزت میکنهه که.. 
چجوری از چه منابعی استفاده کردی ؟؟

علوم و ریاضی و مطالعات از خیلی سبز 

فارسی از مبتکران طالب تبار 

دوباره یه خیلی سبز جامع خریدم (تستاش کمه )فارسی مطالعات و قرآن و دینی  رو یه دور از توش مرور کردم  

هوش 

کمپلکس رو کامل زدم 

سی پی یو رو یکمش رو زدم 

کمپلکس واسه شروع پیشنهاد بهتریه 

سی پی یو سوالات متنوع و سخت تری داره 

عربی هم هیچی تست نزدم خود کتاب رو خوندم 

میشه،بلاخره🌄🌱