2777
2789

سلام

من تا الان هرچی مرد ثروتمند و باسواد دیدم با خانم های خانه دار یا نهایتا معلم ازدواج می کردند 

و کمتر دیدم ک در بین نسل قدیم پزشک و پزشک با همدیگه مزدوج بشن !

چرا؟

خب چون قدیم اینقدر خانم شاغل نبوده

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا زوج پزشک هم اون زمان زیاد بوده بارز ترینش رئیس جمهور مملکت

ولی خب ب وضوح تعداد زن ها با جایگاه اجتماعی خوب اخیرا افرایش داشته و قبلا عادی نبوده

دوست دارد یار این آشفتگی/کوشش بیهوده به از خفتگی

شاید تصورشون این بود حالا که من کارم سخته و چالش زیاد داره بهتره خانومم تو خونه باشه...

یا اینکه شاغل بودن خانومها جا نیوفتاده بوده

همون کردستان_زیبا و بانو_کورد                                        بازم تعلیق شدم🤭
آره تازه قدیما دخترا اینقدر خاستگار داشتن حتی زشتاشونم ولی الان با اینکه دخترا خوشگلن ولی خاستگار ند ...

دقیقا مامانمم میگه قدیم حتی کور و کر و لالم تو خونه نمیموند حالا اطراف ما پره از دخترای خوشگل دکترا دار همه چی تموم 

دقیقا مامانمم میگه قدیم حتی کور و کر و لالم تو خونه نمیموند حالا اطراف ما پره از دخترای خوشگل دکترا ...

آره دقیقا مامان منم همینو میگه 😅

کاشکی ماهم اون دوران به دنیا میومدیم خاستگار زیاد داشتیم 😅😅😅🙈