2777
2789

قرص فولیکوژن رو من به پیشنهاد متخصص پوست گرفتم 

حدودا شصت درصد ریزش مو رو کم کرد

ولی برای بلند شدن سریع تر مو بی نظیر بود و تاثیرش خیلی مشهود بود 

هر بسته ۶۰ تا قرص داره و برای دو ماه استفاده کافیه 

(روزی یدونه بعد از ناهار یا شام)

قیمتش هم نزدیک ۵۰۰ تومنه

سوال دیگه ای بود بفرمایید🌱

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
مرسی اسکرین گرفتم من جلوی سرم خیلی کم پشته حتی کاشت هم انجام دادم فایده نداشت

احتمالا ارثیه؟

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واسه جای زخم چ چیزی خوبه پاهام پره

کرم ترمیم کننده 

بین کرم های ایرانی لافارر 

و خارجی ها اون

بعد چند وقت تاثیرشو دیدین؟

برای بلندی مو بعد یک ماه و نیم تقریبا سه چهار سانت مو رو بلند کرد 

برای ریزش هم بعد ۴۵؛۵۰ روز تاثیرش رو نشون داد

البته این قرص بیشتر برای بلندی مو خوبه 

برای ریزش مو ول وومن بنظرم گزینه مناسبتریه

من همه رو امتحان کردم الا این الانم دارم یونی زینک میخورم یعنی این بهتر واسه رشدموهام اصن رشد نداره

بهترین چیز برای رشد سریع مو مزو تراپیه

بین قرص ها هم من زیاد مکمل مصرف کردم ولی تاثیر فولیکوژن برای بلند شدن موهام بیشتر از بقیه قرص‌ها بوده 

برای بلندی مو بعد یک ماه و نیم تقریبا سه چهار سانت مو رو بلند کرد برای ریزش هم بعد ۴۵؛۵۰ روز تاثیرش ...

پزشک برای ریزش اینو نوشت برام من ترسیدم بهم نسازه معده درد و اینا بگیرم ..

نگرفتمش

یعنی برا ریزش خوب نیستتت🥲

من اخرین امیدم این قرصه که فردا میخوام بخرم

قیمتش چنده ؟ چقدر میکشه از بین بره سیگل هم خوبه

لافارر ۲۵۰ 

اون نزدیک یه تومن 

اگه جای زخم تازه باشه نزدیک دو سه ماه طول می‌کشه که کمرنگ بشه 

اگه جای زخم قدیمی باشه لیزر بهتره 

پزشک برای ریزش اینو نوشت برام من ترسیدم بهم نسازه معده درد و اینا بگیرم ..نگرفتمشیعنی برا ریزش خوب ن ...

کدوم قرص عزیزم ؟ زینک یا فولیکوژن؟